Kaip išvengti "atgal galingi" ir PCCard

M

Manfred

Guest
Sveiki visi,

Aš sukūrė PCCard kad yra lygiagrečios sąsajos prijungimo keletas matavimo įranga notatników.Problema yra ta, kad kai Notepad yra išjungtas, o išorės įranga vis dar veikia, PCCard gauna tam tikrus įgaliojimus per lygiagrečios sąsajos įėjimai.Ši galia propaguoja per VCC smeigtukai iš inputbuffers savo kortelę į iškarpų albumą.Kai kurios notatników modeliai nebus galią vėl į tokią situaciją, ir aš pirmiausia turite pašalinti PCCard (arba atjungti išorinis įrenginys).

Does anyone know jei yra šeimos logika grandines, kurios gali išvengti?Kadangi PCCard veikia ne 3.3V ir išorės signalų 5 V ji papildomai turi išversti žemyn nuo lauko įtampos.

Dėkojame, Manfred

Yra keletas dalykų, kuriuos galite padaryti čia.Pirma, jei turite kontrolės schemą, vairuojantis pccard,
turėtumėte naudoti atviras kolektorius / Tri-State prietaisai.Jūs prisitraukimas prietaisu naudojant energiją iš savo pccard.Tokiu būdu, jei išjungti elektros į Užrašinė, galios gaus atgal per įėjimai.

Antrasis metodas yra pateikti blokuojančią diodas dėl VCC taip, kad jokia valdžia srautas nuo indėlio į Notepad galia.

Trečia, jūs visada galite naudotis tranzistorių arba opto-izoliatoriai į sąnaudas.

Manfred Aš ne visai tikras, ką tu kalbi.Ar suprantame, kad turite reikiamo lygiagrečios sąsajos kad kištukus į Laptops PC Card slot, ar jūs turite PCB, kad prisijungia prie Nešiojamieji Paralelus uosto?.

Jei gali tai paaiškinti, aš, ir aš tikiu, kiti bandys ir padėti.

[quote = "Manfred"] Sveiki visi,

Aš sukūrė PCCard kad yra lygiagrečios sąsajos prijungimo keletas matavimo įranga notatników.Problema yra ta, kad kai Notepad yra išjungtas, o išorės įranga vis dar veikia, PCCard gauna tam tikrus įgaliojimus per lygiagrečios sąsajos įėjimai.Ši galia propaguoja per VCC smeigtukai iš inputbuffers savo kortelę į iškarpų albumą.Kai kurios notatników modeliai nebus galią vėl į tokią situaciją, ir aš pirmiausia turite pašalinti PCCard (arba atjungti išorinis įrenginys).

Does anyone know jei yra šeimos logika grandines, kurios gali išvengti?Kadangi PCCard veikia ne 3.3V ir išorės signalų 5 V ji papildomai turi išversti žemyn nuo lauko įtampos.

Dėkojame, Manfred [/ quote]74ls244 ir kai diodai

arba dviejų krypčių buferis
ir kai diodai

ir diodas ant VCC geležinkeliu nuo pc ir diodas į GND su 470R rezistorius pridedamas lygiagrečiai
Paskutinį kartą redagavo sick_man 27 gruodis 2002 3:21; edited 1 kartą iš viso

Aš siūlau ir naudoti Xilinx daryti visa kita
Su Spartans ir iki serijoje, yra ne daugiau diodai iš žemės ir VCC kaišteliai i / o Kaisčiai, tačiau paprastas zenner apie 5.6V į žemę.
Tai reiškia, kad nėra daugiau dauginimo išorės tiekimo į VCC mazgas.
Geriausi medžiagos yra tai, kad ir tokią chip įgyvendinti visų savo uostų ir u galima apriboti maks dabartinės įvesdami PIN su paprastu rezistorius.Kiekviena adata gali užtrukti iki 10mA, todėl ir gali netgi prisijungti Kaisčiai į tinklą, siekiant patikrinti nulio perėjimo už, pavyzdžiui, ar karšto Swapping.
Gera dalykas apie šių įrenginių yra tai, kad jūs galite reprogram joms pakrovimo įrenginio tvarkyklę, su ne mažiau logikos, lygiagrečiai režimu.
Taigi jūsų harware visada bus atnaujinamas.

Manfred,

Remiantis savo patirtimi, viskas, ko jums reikia yra ABS serijos buferio (pvz., 74ABS245 iš IT) ir lygiagrečios sąsajos.Galite gauti daugiau informacijos iš TI paraiška pastabas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back