Kaip išspręsti SDF klaida: negali rasti laiko patikrinti?

A

anhtuan

Guest
Gaunu žemiau kai i paleisti po išdėstymo modeliavimas atgal anotacija VCS pranešimą: "SDF klaida: negali rasti laiko patikrinti" Ar kas nors pasakykite man, kaip išspręsti šią problemą?

Tai reiškia, kad ląstelė biblioteką, kad jūs naudojate modeliavimo nėra laiko patikrinti, esantis SDF ir yra komentuojami - arba jis gali būti pateikti į biblioteką, bet laiko patikrinimai nėra įgalinti per kompiliavimo metu. Laiko patikrinimai yra bibliotekoje yra "nurodyti" blokuoti ... Jonas [url = www.dftdigest.com] DFT Digest "[/url] [url = www.dftforum.com] DFT Forumas [/url]

Ačiū už jūsų pagalbą SDF failą klaida IŠIEŠKOJIMAS eilutę. Čia yra kodo fragmentą, kuriame yra klaida: (TIMINGCHECK (HOLD (posedge RN) (posedge CK) (-0.0581:0.0000:0.0000)) (IŠIEŠKOJIMAS (posedge RN) (posedge CK) (0.0000:0.3371:0.3371)) ( HOLD (posedge D) (posedge CK) (-0.1019:0.0000:0.0000)) (HOLD (negedge D) (posedge CK) (-0.1210:0.0000:0.0000)) (SETUP (posedge D) (posedge CK) (0,0000: 0.4512:0.4512)) (SETUP (negedge D) (posedge CK) (0.0000:0.6792:0.6792)) (PLOTIS (negedge RN) (0.2730:0.6131:0.6131)) (PLOTIS (posedge CK) (0.1224:0.2682:0.2682) ) (PLOTIS (negedge CK) (0.2244:0.4722:0.4722))) Taigi, aš manau, kad problema yra: ląstelių biblioteka nėra nustatyti IŠIEŠKOJIMAS parametras (po nurodyti bloko). Ar tai tiesa? Kyla klausimas, kaip išspręsti šią klaidą? Ačiū!

Taigi, aš manau, kad problema yra: ląstelių biblioteka nėra nustatyti IŠIEŠKOJIMAS parametras (po nurodyti bloko). Ar tai tiesa?
Taip, tai tiesa. Eiti pažvelgti. Be to, SDF failus iš versijos 2.1 ir 3.0 skiriasi šiek tiek. Ląstelių bibliotekoje gali būti grindžiamas skirtingų versijos nei SDF failą. Rasite ir SDF versiją iš failo viršuje. Jonas [url = www.dftdigest.com] DFTDigest.com [/url] [url = www.dftforum.com] DFTForum.com [/url]

Taip, mano SDF failą 2,1 versija. Bet ką aš galiu padaryti, kad išspręsti šią problemą? Jei i: Ignoruoti klaidą (jei tai klaida nėra reikšminga)-Arba rasti kitą versiją bibliotekos ląstelių (jei ši klaida yra svarbus) Ar galite pasiūlyti man išeitis? Labai ačiū!

Jūs tikriausiai turėtų pažvelgti į biblioteką, ir pamatyti, jei ji turi $ recrem laiko patikrinti nurodytos (recrem = RECoveryREMoval). jei taip, greičiausiai ji palaiko SDF 3,0, ir geriausias kursas veiksmų yra pabandyti išėjimo SDF 3.0 "formatu. Ji taip pat gali būti, kad biblioteka spports tiek, bet reikia kompiliavimo laikas pereiti prie atitikti vieną arba kitą. jei nėra $ panaudojimo ar $ recrem į nurodyti blokuoti, tada tiesiog jį ignoruoti. Bet tai tik kraštutinė priemonė. Sintezė bibliotekos ir modeliavimas biblioteka neturėtų būti, kad toli .. Jono Už DFT aptarimas / info rasite adresu: [url = www.dftdigest.com] DFT Digest "[/url] [url = www.dftforum.com] DFT Forumas [/url]

kai UR sudarymas bibliotekos ląstelių, galite naudoti kaip laiko patikrinti modeliavimo perpose afterwords galimybės patikrinti atgal anotacija atsitikti tinkamai, ar ne

@ Anhtuan: Ar jums pavyko išspręsti šią problemą .. jiems taip pat susiduria su lygiai toks pats klausimas: sad:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back