Kaip išsirinkti tinkamą potenciometrai

• Thread starter robertrobert905
  • Start date
R

robertrobert905

Guest
Sveiki, aš esu priėmimo nuoma rankena su Potenciometras prie jo pritvirtintos taip, kad Potenciometras suks su rankena ir Potenciometras galės pasakyti, kokia kryptimi rankena sukama. Potenciometras bus maitinamas iš kompiuterio USB arba baterijos (5 - 9 V, neapsisprendę dar) nuėjau į Digikey juos pirkti, bet yra tiek daug parametrų, pasirinkti, aš ne idėja, ko ieškoti. [Url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=262965] ROTARY - Linijinis | Digi-Key [/url] Čia yra pora parametrus, kad man reikia pagalbos su: Resistance, pasukimo , vijų skaičių ir temperatūros koeficientas. Pavyzdžiui, mano prašymą, jeigu mano tikslas yra, kad būtų galima skaityti tiksliai iš puodai vertę taip, aš žinau, kuria kryptimi ir ką kampas rankenos yra, kurios atsparumas turėčiau pasirinkti?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 03:49 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 03:45 ----------</span></span>
mano teorija varža yra tai, kad kuo didesnis katilas varža, tuo daugiau variacijos aš gausiu mano išėjimo įtampa, kai aš savo ruožtu puodą, tai leis mano skaitymai tikslesni.

Sveiki, aš manau, pirmiausia turite baigti savo paraišką parametrų, pavyzdžiui, kiek apsukų jūsų dviratis yra rankena leidžia padaryti. temperatūros diapazonas, kuriame grandinės veikimui. kaip vertę ir tikiu, kad tai priklausys nuo to, kaip jūs matuojate pasipriešinimą. 8)

Labas ačiū už atsakymą. rotacija bus ribojamas iki 300 laipsnių max, todėl aš manau, kad vieną savo ruožtu turėtų būti geriausia. Mano supratimu, kad jei jis 2turn puodą, tai reiškia, kad iš puodo varža gali skirtis nuo 0 iki max, kai jūs jį 2x apsupti. Kaip temperatūra bus kambario temperatūros, todėl tarp 10 laipsnių iki 30 laipsnių celcius. bet ką tai reiškia, ar kas yra ppm / C paraiška? galiausiai, varža, mes išmatuokite išėjimo įtampa. Taigi, mes turime kaip energijos šaltinis baterija, mes įrašyti į puodą ir priemonės išėjimo įtampa

Sveiki, aš sutinku, kad 2 Sukite potenciometrą bus geriausia. potenciometras temperatūros charakteristikos nebus nerimauti jums daug savo dabartinį projektą. naudoti ADC matuoti ne potenciometras valytuvų kalibruoti kairėje pusėje poziciją, kraštutinių dešiniųjų ir centro padėtis įtampos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back