R
robertrobert905
Guest
Sveiki, aš esu priėmimo nuoma rankena su Potenciometras prie jo pritvirtintos taip, kad Potenciometras suks su rankena ir Potenciometras galės pasakyti, kokia kryptimi rankena sukama. Potenciometras bus maitinamas iš kompiuterio USB arba baterijos (5 - 9 V, neapsisprendę dar) nuėjau į Digikey juos pirkti, bet yra tiek daug parametrų, pasirinkti, aš ne idėja, ko ieškoti. [Url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=262965] ROTARY - Linijinis | Digi-Key [/url] Čia yra pora parametrus, kad man reikia pagalbos su: Resistance, pasukimo , vijų skaičių ir temperatūros koeficientas. Pavyzdžiui, mano prašymą, jeigu mano tikslas yra, kad būtų galima skaityti tiksliai iš puodai vertę taip, aš žinau, kuria kryptimi ir ką kampas rankenos yra, kurios atsparumas turėčiau pasirinkti?
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 03:49 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 03:45 ----------</span></span>
mano teorija varža yra tai, kad kuo didesnis katilas varža, tuo daugiau variacijos aš gausiu mano išėjimo įtampa, kai aš savo ruožtu puodą, tai leis mano skaitymai tikslesni.
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 03:49 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 03:45 ----------</span></span>
mano teorija varža yra tai, kad kuo didesnis katilas varža, tuo daugiau variacijos aš gausiu mano išėjimo įtampa, kai aš savo ruožtu puodą, tai leis mano skaitymai tikslesni.