Kaip išmokti programavimo kalbos!

N

ngocky

Guest
I dont know bet kokia kalba programavimo yet.Now mano mokytojas man projektas, dėl programavimo sąsaja su kompiuteriu.
Pavyzdžiui: Valdymo kitą namų įrenginio per kompiuterį
Kaip aš galiu išmokti kalbą padaryti it.please vadovas man, nes aš ne laisvo laiko mokytis kiekvieną dieną.
ačiū

Visų pirma, jūs turite pasirinkti kalbą.
Jūs galite ieškoti manuals / tutorials / nurodymai per internetą daugiau informacijos.
Ar galite suteikti daugiau informacijos apie jūsų projektą?

nes aš ne laisvo laiko, nei aš pasirinksiu VB6 kalba, aš noriu mokytis šios kalbos taip greitai.
informacija apie projektą:
- Valdyti kitus prietaisus namuose pavyzdžiui televizija, oro kondicionierius, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė ir tt ....
- Pirma, jūs galite stebėti statusas visi su PC įrenginiai, sąsajos PC per Serial Port su 89C51 arba 8051.And jūs galite kontroliuoti tai, PC
- Visi įtaisai, jungiami prie relė arba CP, kiekvieno prietaiso naudojimo relės, jei vienas įrenginys yra problema, kuria jie bus automatiškai išjungti prietaisą ir signalizacijos
- Kai jūs einate out.Have reguliavimas automatinio control.If Jūs pamiršote išjungti įtaisus, po kelių minučių jis bus auto išjungti.
Tai kai kurie mano project.My mokytojas išsamiai reikia man pastatyti sistemos per sąsajos su PC.so turiu šiek tiek sunku, aš nežinau, kokia kalba.
Jei turite patirties, prašom parodyti man, thanks a lot

VB6 kalba jos labai paprasta padaryti bet kuriuo programavimo tipo

Try it

Aš nesu susipažinęs su VB6 language.A naudingų patarimų ieškoti kodai panašus į savo projektą, kad jums idėja apie tai, kaip jį organizuoti.

Manau Mikrokontroleris geriausiai padaryti darbą už you.8051 gali būti net 8.085 padarys.
Norėdami, kad Jums reikia išmokti surinkimas programavimo ar C programavimo.

VB6 yra geriausias pasirinkimas naujų programuotojas.
Rasti IO ar uosto Dll internete, kuri nurodymus, kaip naudoti ir Dll VB6 ir atsisiųskite.Sekite instrukcijas, kaip kur dėti DLL failą ir kaip, ir įsitikinkite, dll dirba jūsų OS.Jei naudojate XP, įsitikinkite, kad jis dirba XP, nes Daiktai parašyta Win98 neveikia su XP.Norėčiau, d išsaugoti savo VB6 PortIO medžiagos iš keletą metų atgal, kai man buvo vairuotojo steperiai su juo.Taip pat galite naudoti ir VB.Net dll, bet jums reikia parašyti papildomą kodą naudoti dll funkcijas ir aš nepamenu kaip tai padaryti, aš tik jį vartojo vieną kartą ir tai prieš porą metų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back