Kaip išmatuoti visiškai Diferencialinė Opamp su SC_CMFB

S

skythunder

Guest
Sveiki, visi, aš noriu žinoti, kaip išmatuoti visiškai Diferencialinė Opamp savybes komutuojamų kondensatorius bendrą režimu grįžtamojo ryšio tinkle. Akivaizdu, kad mes negalime naudoti nuolat, laiko matavimo metodus (AC nurašymas) DC pelnas, vienybę Gain Bandwidth, CMRR, PSRR ir tt Ar yra kokių nors specifial metodus, numatyti, kad šie yra Opamp parametrus, arba tiesiog laikinas modeliavimas suderinti juos? Ačiū

Sveiki, jei jūs naudojate HSPICE, galite atlikti TRAN analizę ir išsaugoti veiklos grandinės taškus į failą, ir tada jūs galite įkelti failą ir atlikti kintamosios srovės analizė. Pavyzdžiui, jūs atliekate TRAN analizę. SAVE TIPO = IC = RAIL2RAIL.IC LYGIS = visoje laiko = 25U TRAN 0.1NS 30U start = 0U ir tada jūs galite atlikti kintamosios srovės analizė AC Dec 10 1 100MEG * BRAUKTUVO CK 0,5 P 3P 0.1P apkrova RAIL2RAIL.IC0 galite gauti pagalbos iš HSPICE manul suprasti, išsaugoti ir apkrova! laiko!

[Quote = wjxcom] Sveiki, jei jūs naudojate HSPICE, TRAN analizę galite atlikti ir išsaugoti veiklos grandinės taškus į failą, ir tada jūs galite įkelti failą ir atlikti kintamosios srovės analizė. Pavyzdžiui, jūs atliekate TRAN analizę. SAVE TIPO = IC = RAIL2RAIL.IC LYGIS = visoje laiko = 25U TRAN 0.1NS 30U start = 0U ir tada jūs galite atlikti kintamosios srovės analizė AC Dec 10 1 100MEG * BRAUKTUVO CK 0,5 P 3P 0.1P apkrova RAIL2RAIL.IC0 galite gauti pagalbos iš HSPICE manul suprasti, išsaugoti ir apkrova! atsižvelgiama! [/quote] Labai ačiū, wjxcom! Aš stengsiuosi savo metodą. Ir aš noriu žinoti, ar šis būdas yra naudingas kitų perjungiamais kondensatorių grandinėse modeliavimas, kaip AB "filtrų Nuo imituoti dažninė AB grandinėmis, kurios HSPICE per kadencijos yra nepasiekiamas

Hi hr_rezaee: Manau, kad op laiko gali spausdinti tik veiklos taškų, pavyzdžiui, op 25u gali spausdinti veiklos pointsat 25u. Visiškai Diferencialinė Opamp su SC_CMFB kitą būdą, kad būtų imituotos? linkėjimai

[Quote = wjxcom] Sveiki hr_rezaee: Manau, kad op laikas gali spausdinti tik veiklos taškų, pavyzdžiui, op 25u gali spausdinti operacinę pointsat 25u. Visiškai Diferencialinė Opamp su SC_CMFB kitą būdą, kad būtų imituotos? linkėjimai [/quote] Sveiki. op laikas gali spausdinti veikimą apibūdinančius taškus, tačiau ji gali sukelti. AC analizę tam tikru laiku. pabandykite jį. linkėjimai

Hi hr_rezaee: bandau naudoti savo metodą, Netlist: PROTECT OP 28u TRAN 0.1NS 30U start = 0U AC Dec 10 1 200MEG Lib "D: \ NAUDOJIMASIS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".. TT . pabaigos, tačiau rezultatas nėra teisinga!

[Quote = wjxcom] Sveiki hr_rezaee:? Ar galite man papasakoti, kaip naudoti op [/quote] Sveiki gal galėtumėte išbandyti šiuos du sprendimus į vieną Netlist ir tada pranešti rezultatus? dėka dėl

Hi hr_rezaee: grandinė, grandinės ir modeliavimo rezultatas Netlist galima rasti priedą, kurio pavadinimas yra simulation.rar . kai aš naudoju Netlist taip:.. TRIUKŠMO V (outd) VMI 10 Spausdinti TRIUKŠMO ONOISE INOISE dB (ONOISE) BP (INOISE) TRAN 0.1NS 30U start = 0U APKROVA CASCODE.IC0 SAVE type = IC = CASCODE.IC LYGIS = visoje laiko = 25U PZ V (outd) VID * GALIMYBĖS po TRUMPA NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT Lib "D: \ NAUDOJIMASIS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB". . TP AC. Gru 10 1 60MEG * BRAUKTUVO CK 1P 10P 1P lis failas yra cascode_opa_ac1.lis ir banga Aim_ Printing1.pdf , kai aš naudoju Netlist taip: . TRIUKŠMO V (outd) VMI 10 Spausdinti TRIUKŠMO ONOISE INOISE BP (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U start = 0U PZ V (outd) VID *. GALIMYBĖS PO TRUMPA NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT OP 25u Lib "D: \ NAUDOJIMASIS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".. TP AC dEC 10 1 60MEG * BRAUKTUVO CK 1P 10P 1P lis failas yra cascode_opa_ac2. LIS, ir bangos yra Aim_ Printing2.pdf Tai, be abejo, kad šie du rezultatai yra skirtingi! Thanx jums dar kartą man padėti!

Sveiki, aš išbandyti jį. išbandyti šį Netlist kai naudoju Netlist taip: TRIUKŠMO V (outd) VMI 10 Spausdinti TRIUKŠMO ONOISE INOISE BP (ONOISE) dB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U start = 0U APKROVA CASCODE.IC0 SAVE type =.. IC FILE = CASCODE.IC lygis = ALL TIME = 25U PZ V (outd) VID * GALIMYBĖS po TRUMPA NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT Lib "D:. \ NAUDOJIMASIS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB "TT. AC DEC 10 1 60MEG * sweep CC 1P 10P 1P tada išsaugokite outd AC analizę. tada panaikinkite visus, išskyrus * SP ir modelio Fles. bandykite žemiau Netlist TRIUKŠMO V (outd) VMI 10 Spausdinti TRIUKŠMO ONOISE INOISE BP (ONOISE) dB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U start = 0U PZ V (outd) VID * GALIMYBĖS po TRUMPA NOMOD CAPTAB ACOUT =.. . 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT OP 25u Lib "D: \ NAUDOJIMASIS \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB". TP AC. Gru 10 1 60MEG * BRAUKTUVO CK 1P 10P 1P galite matyti, kad du sklypai. Nenaudokite. Op 25u. Įkelti tuo pačiu metu. linkėjimai

Kaip apie šmėkla? Ar galiu tai padaryti analoginis aplinkoje?

Sveiki, hr_rezaee aš modeliavimai su dviejų failų, kuriomis užsiėmėte teikdamas bet negavau patį sklypą. Šios dvi netlists mano valdymo signalai ir analizė. Ar galite parodyti man, kaip išspręsti šią problemą? Ačiū 1. TRIUKŠMO V (outd) VMI 10. Spausdinti TRIUKŠMO ONOISE INOISE dB (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U START = 0U. APKROVA MYCASCODE.IC0 SAVE TIPAS = IC = MYCASCODE.IC LYGIS = all time = 25U PZ V (outd) VID *. GALIMYBĖS po TRUMPA NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT. OP 25u. Lib "cmos35.txt nominalios srovės Dec 10 1 60MEG spausdinimo VDB (outd). PABAIGA 2. TRAN 0.1NS 30U start = 0U *. GALIMYBĖS po TRUMPA NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 CSDF = 2 PROBE PROTECT. OP 25u. Lib "cmos35.txt" vardinis. AC 10 Grd 1 60meg. TRIUKŠMO V (outd) VMI 10. SPAUSDINIMO TRIUKŠMO ONOISE INOISE BP (ONOISE) dB (INOISE) spausdinimo VDB (outd). PZ V (outd) VMI. PABAIGA

Hi Prašome modeliuoti dviejų skirtingų aplankų. linkėjimai

[Quote = wjxcom] Sveiki, jei jūs naudojate HSPICE, TRAN analizę galite atlikti ir išsaugoti veiklos grandinės taškus į failą, ir tada jūs galite įkelti failą ir atlikti kintamosios srovės analizė. Pavyzdžiui, jūs atliekate TRAN analizę. SAVE TIPO = IC = RAIL2RAIL.IC LYGIS = visoje laiko = 25U TRAN 0.1NS 30U start = 0U ir tada jūs galite atlikti kintamosios srovės analizė AC Dec 10 1 100MEG * BRAUKTUVO CK 0,5 P 3P 0.1P apkrova RAIL2RAIL.IC0 galite gauti pagalbos iš HSPICE manul suprasti, išsaugoti ir apkrova! atsižvelgiama! [/quote] sc_cmfb yra dinamiškas bendras režimas grįžtamasis ryšys, kaip pasirinkti DC veikimą apibūdinančius taškus. jei u pasirinkti veikimą apibūdinančius taškus atsitiktinai, rezultatai yra klaidingi.

kodėl ne pirmą kartą įrašyti operacinę tašką, tada įkelti išsaugotą failą?

Sveiki, jei jūs naudojate HSPICE, galite atlikti TRAN analizę ir išsaugoti veiklos grandinės taškus į failą, ir tada jūs galite įkelti failą ir atlikti kintamosios srovės analizė. Pavyzdžiui, jūs atliekate TRAN analizę. SAVE TIPO = IC = RAIL2RAIL.IC LYGIS = visoje laiko = 25U TRAN 0.1NS 30U start = 0U ir tada jūs galite atlikti kintamosios srovės analizė AC Dec 10 1 100MEG * BRAUKTUVO CK 0,5 P 3P 0.1P apkrova RAIL2RAIL.IC0 galite gauti pagalbos iš HSPICE manul suprasti, išsaugoti ir apkrova! atžvilgiu
Hi mr wjxcom wouid galite man papasakoti, kodėl jūs pasirenkate = 25u šios simulatin? ačiū

Hi sh.shadmand: Manau, kad jūs galite naudoti bet kuriuo metu modeliavimo, bet jūs turite patvirtinti, kad bendras išėjimo įtampa yra stabilus!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back