Kaip išmatuoti sudėtingas varža LDMOS su VNA

P

PaulHolland

Guest
Sveiki, turiu LDMOS tranzistorius ir norėtų žinoti, kompleksinė varža, dažnių diapazone ne pardavėjas. Norėčiau įvertinti tai, kad galiu kurti plačía atitikimo tinklo. Kaip įvertinti sudėtingą varža?. Norėjau taip daryti, bet nežinote, jei tai yra teisingas būdas: norėjau sukurti paprastą siauros juostos įvesties ir išvesties atitikimo tinklo. Rungtynės (melodija) optimaliai IP3, (kad reikia dėl sudėtingų OFDM moduliacijos forma). Kaip pašalinti LDMOS ir priemonę nuo 50 omų įėjimo vartai LDMOS o LDMOS pašalinamas. Manau, tai suteiks man konjuguoto varža! Produkcijos, ir tai visiems Freq. vertybes ???... Ar tai darbo ???.. Darbo Freq. yra tarp 175 MHz ir 450 MHz! .. Ačiū, Paulius.

Kad metodas neveiks. Jums reikia įdėti tranzistorius 50 omų rungtynių, tendencingo šališkumo, kad norite. Tada priemonė tiesiogiai įvesties / išvesties varžą. Nuo išmatuoti varžą, galite apskaičiuoti atitikimo grandinė, kuri suteikia kompleksas konjugato. Aš manau, kad tai PA, todėl jums reikės didelio signalo S paramters, kurį pasiekti vairavimo signalą į MA, kad yra panaši į diską lygį, kad žadintuvas etape. Aš tikiu, kad Agilent turi įdomių app pažymi, kad padengti šį. Dave

Hi Dave, bet kaip jums išmatuoti tiesiogiai ???... nuoširdžiausi linkėjimai, Paulius.

Aš sutinku su PaulHolland. Jo metodas yra naudojamas galios stiprintuvas dizainas ilgų metų senumo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back