Kaip išdėstymo bondpad?

L

leohart

Guest
Kažkas sakė man, kad padaryti visas metalo sluoksnių, poly, nwell pagal klavišą, tada padaryti VIaS ir kontaktai trinkelėmis plotas sluoksniuota ...

Kodėl tiek daug sluoksnių? mes naudojame tik viršuje metalo prisijungti įvesties / išvesties signalas ...

Išdėstymo menas analogas sakė naudoti m1 ir m2 po to didelis per tokio pat dydžio kaip bloknotu (knyga sako tai yra pašalinti interlevel oxeide tarp metalų, todėl ballbond žemių krūveles metalo sluoksnių, bet jei oksidas yra, ballbond dar žemių krūvos metalo ... tikrai supainioti).Problema yra KDR neleis tokiu išplėtotu per!

Padėkite man, tai geriau, jei gali įkelti išdėstymas rodo koncepciją ...

Sveiki!

kad kažkas, kas Jums sakė, teisingai!mes obligacijų pagalvėlės tokie dideli, kaip 60um 60 um.naudoti tik būtiniausius per dydis tiesiog padaryti daug jų!įsivaizduoti tikrintuvas lenta.kontaktai yra juoda ir VIaS yra baltos.

- Al

Thx!Dabar aš tikiu, kad kaip padaryti ... bet kiekvienas žino, kodėl tiek daug sluoksnių, VIaS, kontaktai yra naudojami?bet kokios priežasties?

Sveiki!

Manau, kad tai metalo tankį.Jūsų grupė pagalvėlės, kur vario ar aukso pridedamas prisijungti faktinis IC "kojos" paketo dalį.

- Al

Žinoma, jūs turite laikytis savo projektavimo taisyklės, kai kalbama apie per dydį.Dauguma CMOS procesai leidžia tik fiksuotas per dydį.
Kamino obligacijų padas visada turėtų būti sudarytas iš bent jau visas metalo sluoksnių, kad būtų galima atlaikyti vertikalias jėgas per obligacijų procesą ir įtraukti stabilumą trinkelėmis.Vienintelis lygmuo obligacijų trinkelės yra linkę tiesiog kėlimo jei jėga į obligacijų vielos."Šachmatų lentos" arba plytų žingsnis išdėstymas VIaS ir kontaktai prideda papildomų stabilumas, palyginti su reguliaraus matricos išdėstymas.Tai padeda išlaikyti šoninės jėgos, per obligacijų procesas.

Hope that helps.
Pagarbiai,

C.

CK815 rašė:

Žinoma, jūs turite laikytis savo projektavimo taisyklės, kai kalbama apie per dydį.
Dauguma CMOS procesai leidžia tik fiksuotas per dydį.

Kamino obligacijų padas visada turėtų būti sudarytas iš bent jau visas metalo sluoksnių, kad būtų galima atlaikyti vertikalias jėgas per obligacijų procesą ir įtraukti stabilumą trinkelėmis.
Vienintelis lygmuo obligacijų trinkelės yra linkę tiesiog kėlimo jei jėga į obligacijų vielos.
"Šachmatų lentos" arba plytų žingsnis išdėstymas VIaS ir kontaktai prideda papildomų stabilumas, palyginti su reguliaraus matricos išdėstymas.
Tai padeda išlaikyti šoninės jėgos, per obligacijų procesas.Hope that helps.

Pagarbiai,C.

Hi leohart,

Apskritai, jei turite tvirtą ryšį kaminą, tai shoud būti pakankamas, kad naudoti tik vieną metalo prisijungti trinkelėmis.Tiekimo pagalvėlės, viršutinis (paprastai storiausią) metalo turi būti naudojama.Į kitą pastabą: kai procesai patartina nenaudoti Mažiausio pločio metalo pėdsakų prisijungti probepads (arba analizės pagalvėlės, ką vadiname juos), tačiau naudoti kūginių statybos ar tiesiog plačiau pėdsakų.Kartais, kai pateikimas adata ant probepad, minimalus viela gali tik nuplėšti kaip probepad bus šiek tiek deformuota adata jėga.Mes taip pat matėme probepads į išslysti, o galiausiai net "kėlimo" DTD.Taigi, tvirtas probepad dizainas, naudokite du metalo sluoksnių ir sujungti juos su per matrica.Šiuo atveju, net minimalus pėdsakas pakaks prijungti klaviatūrą.

Pagarbiai,

C

CK815 rašė:

Hi leohart,Apskritai, jei turite tvirtą ryšį kaminą, tai shoud būti pakankamas, kad naudoti tik vieną metalo prisijungti trinkelėmis.
Tiekimo pagalvėlės, viršutinis (paprastai storiausią) metalo turi būti naudojama.
Į kitą pastabą: kai procesai patartina nenaudoti Mažiausio pločio metalo pėdsakų prisijungti probepads (arba analizės pagalvėlės, ką vadiname juos), tačiau naudoti kūginių statybos ar tiesiog plačiau pėdsakų.
Kartais, kai pateikimas adata ant probepad, minimalus viela gali tik nuplėšti kaip probepad bus šiek tiek deformuota adatos jėga.
Mes taip pat matėme probepads į išslysti, o galiausiai net "kėlimo" DTD.
Taigi, tvirtas probepad dizainas, naudokite du metalo sluoksnių ir sujungti juos su per matrica.
Šiuo atveju, net minimalus pėdsakas pakaks prijungti klaviatūrą.Pagarbiai,C

hi, mes obligacijų pagalvėlės tokie dideli, kaip 100um 100 um.Parašytas po 51 sekundžių:hi, mes obligacijų pagalvėlės tokie dideli, kaip 100um 100 um.

Sveiki visi,

Gali būti, kad tai labai kvailas klausimas, bet sinec aš niekada dirbo šios rūšies prieš aš pakimba čia.

Klausimas yra privalomas pagalvėlės ir theire išorinius išvadus.

Aš aukščiausio lygio išdėstymą, kuris cerrtain skaičius pagalvėlės ant jo ..Wen matau vielos diagrama pagalvėlės skaičius yra daugiau ir jie toliau conencted per laidus ..Aš ne turiu sąvokos wat tai ..gali kas nors kūno suteikti man keletas medžiagų, kurios turi tam tikrą informaciją Abt šį ..

kai kuriose knygose yra OK ..

thank u ų

Sing-

Kai proceso projektavimo taisyklės reikalauja POLY yra būtina, jei JL vielos dirba kartu POLY nereikia, jei aukso viela naudojama.

Tiesiog sekite dizaino principais.Tada jis yra okParašytas po 1 minučių:Kas gali man papasakoti, kaip pridėti savo taškus.Kaip aš negaliu atsisiųsti usefule medžiagos

Sveiki!

paštu, paštu ir paštu!tačiau įsitikinkite, kad po sensible stuff.Forumai čia norėdami padėti žmonėms ne tik stovo iki taškų, kad mes galėtume parsisiųsti.Ü

- Al

Tiesiog sekite dizaino principais.Ir įsitikinkite, kad jūsų bondpad turite viršutiniame metalo.Kad yra pakankamai

jamesfeng1981 rašė:

Tiesiog sekite dizaino principais.
Ir įsitikinkite, kad jūsų bondpad turite viršutiniame metalo.
Kad yra pakankamai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back