Kaip išbandyti PC LAN uostą?

H

hunter555persia

Guest
Sveiki visi. Mano PC LAN uostas atrodo ne dirbti. Ji neatsako, kai aš prijunkite DSL modemą. Ir žalia šviesa uoste yra miręs. Kas negerai?? Kaip galiu išbandyti??

pašalinti modemo kabelio fro LAN lizdą. . pirmiausia reikia atlikti testą "užsibaigti" LAN bloko. jei jis yra ok, tada prisijungti ir išbandyti prieiti prie modemo. jei jokio atsakymo, ji yra sugedęs modemas.

Kaip pradėti linijos testą?? Aš naudoju tą patį kabelį, kuris dirbo prieš.

Dirbti Mano LANport mano Notepad dosn't. Kažkas žinoti, kur galima rasti kai kurie vairuotojai, siekiant ją išspręsti? Bet kokios nuorodos? ... Pleaee už pagalbos

@ Mano LANport mano Notebook dosn't darbo. Kažkas žinoti, kur galima rasti kai kurie vairuotojai, siekiant ją išspręsti? Bet kokios nuorodos? ... Pleaee, padėti Pabandykite google. Rašyti "LAN Drivers" :)

Labas medžiotojas 555, jei jūs naudojate tinklo lietus ir žaibas laiko ji sugadinti jūsų kompiuterio tinklo port.better patikrinti savo pc lanport.if, tai ok, tai pabandykite tai patikrinkite jūsų tiek (modemas & PC), LAN prievadas jungtys. Jei yra dulkių ar kontaktų neveikia ji neveikia. patikrinti pirmieji, kurie vieną priėmimo problemos. Nešiojamas kompiuteris taip pat ta pačia tvarka.

hi everyone, pirmiausia išbandyti LAN prievadas su grįžtamojo doesnot darbą .. i tai daugeliu atvejų ji duoda teigiamą atsakymą. jungimas nepavyksta tik tam tikromis sąlygomis, pavyzdžiui, TCP / IP steką nepakankamumas. patikrinkite LAN prievado konfigūraciją.

jos geriau išbandyti LAN kabelį ir iš naujo įdiegti LAN tvarkykles

@ Mano LANport mano Notebook dosn't darbo. Kažkas žinoti, kur galima rasti kai kurie vairuotojai, siekiant ją išspręsti? Bet kokios nuorodos? ... Pleaee, padėti Pabandykite google. Rašyti "LAN Drivers" :)
pirmiausia patikrinkite, ar NIC yra tinkamai įrengti ir vairuotojai .... manyti, kad UR naudojant Windows OS mano kompiuterį> dešiniu klavisu> savybės> Hardware> Device Manager> patikrinti, ar kuri nors raudona spalva arba yello spalva simbolis rodomas vytelė ur "Tinklo adapteriai", jei ......... patikrinti diegimo problemos su jūsų LAN kortelėje, jei NIC okey tada patikrinkite, ar kabeliu ir DSL modemo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back