Kaip generuoti signalus be funkciją generatorius?

D

dum311

Guest
:: Mieli skaitytojai, Neseniai aš pirko SRM400 module.i norėtų žinoti, yra kokių nors būdų generuoti žadinimo signalus / impulsų SRM400 be funkcijos / Signalų generatorius? ar aš svajojate? Aš laukiu jūsų atsakymus: D ASAP ačiū labai: D

galite naudoti kompiuterio garso kortelės ir bandymo tonus parsisiųsti iš neto.

Labai ačiū replied.i norėtų žinoti, Ar aš turiu daryti, kad kompiuterio garso kortelės programavimo? tarpusavyje susijusių bandymų tonus programinės įrangos PC garso plokštė? Labai ačiū už Jūsų pagalbos: D

PC garso plokštė yra tiesiog kitas būdas pasakyti, garso korta, todėl jokių programavimo dalyvauja:) Tiesiog žaisti tonai Winamp ar taip, linijos (arba Speaker Out) perduoti jį į prietaisą. Būti tikri, kad įrenginį, į kurį jungiate nėra rezultatus bet kuriose dabartiniu metu atgal prie kompiuterio, nes tai gali sunaikinti savo kortelę! Jei signalo išvado lygis (typicaly 1V nuo piko iki piko metu) nėra pakankamai aukštas, tarp kai garso stiprintuvas. Geriausios lucks, BW

tai reiškė, kad aš turiu naudoti kompiuterį, kad jį išbandyti. Problema dabar yra ta, kad norėčiau sukurti sužadinimo impulsų naudoti be jokių didelių gabaritų equipment.i nori sukurti prietaisą, naudojant SRM400 galima naudoti outdoor.is? ačiū: D

galite naudoti nešiojamasis MP3 grotuvas, kaip klijuoti rašikliu, ir padaryti savo tonus iš to

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back