Kaip generuoti atsitiktinius numerius "C" su AVR Studio?

A

avinash.kashyap

Guest
... Hi, I'm using AVR Studio / GCC + WinAVR ... ir naudojant funkciją kaip n = rand () * 6, bando generuoti bet atsitiktinių skaičių nuo 0 iki 5, tačiau problema yra kaskart mano MCU man suteikia seka ir "atsitiktinai" numeriai pvz. {6, 5, 3, 1, 4, 2 ... ir tai dar kartą} ... taigi gali kas nors padėti sukurti realios unpredictible atsitiktinių skaičių? ...

Jūs galite naudoti šį atsitiktinių skaičių generatoriaus funkcija, aš dažniausiai praeina iš laikmačio vertę į ją [url = http://www.dragonsgate.net/pipermail/icc-avr/2005-January/004853.html] [ICC-avr ] atsitiktinių skaičių generatoriaus [/url] [sintaksė = c] # define P 0x7FFFFFFF / / 2 ^ 31-1, modulis naudojamas psuedo-random ilgai int prng (ilgai int x) {/ / atsitiktinių skaičių generatorius, pokalbis su 1 16) + ((x> 21) - ((x

Sėklos aš jau buvo naudojamas / D vertė dėl UC buvo matavimo pagrindinės linijos įtampos. Taip yra todėl, kad tai tikrai assincronous su UC laiko. + + +

mano mintis .... naudoti laikmačiai .... inicijuoti vieną .... imtis numeris iš ... būtų atsitiktinai kaskart u išimkite ..... laikmatis veikia su 12mhz mips pasikeistų vertės kas (( 1 / 12) * 10 ^ -12) sekundės !.... nėra organo, yra tai, kad greitai

uxmanz, Jeigu aš teisingai suprato, ką parašė neveikia. Atkreipkite dėmesį, kad įmontuota UC laikmatis colcked pagal to paties šaltinio, kaip pagrindas. Būtina išorės assincronous atveju į pašarus įvesties atsitiktinių Funkja. Atlikau kažką panašaus, ką sako ir generuoja kaskart tą pačią vertę. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back