Kaip gauti NMOS ro šmėkla arba į HSPICE

W

wangkes9

Guest
Noriu gauti NMOS ro, kai ji yra sodrumą, bendro šaltinio grandinė apskaičiuoti gm * Ro. Cadence šmėkla DC sim, aš atidarau skaičiuotuvas -> paspauskite "op" -> pasirinkite NMOS -> ir pasirinkite Ron sąraše. Bet rezultatas neatrodo gerai. Ron vertė išaugs Vds. Bet aš manau, aukštos Vds įtampos, Ronas mažės. Ronas vaiduoklis tikrai išėjimo varžos MOS įsotinimas, ar tiesiog tik linijinės regione. Jei ne, Kaip ją į SIM. Ačiū.

Aš nesu tikras, bet manau, kad Ron yra linijinės regione. Jei norite gauti Ro naudoti skaičiuotuvą "deriv" funkcija. Pasirinkite YRA NMOS nutekėjimo terminalo. Pasirinkite VS NMOS nutekėjimo mazgas ir spustelėkite "deriv" funkcija ir "sklypas" arba "erplot".

Prisijungti įtampos šaltinio Vds tranzistorius nutekėjimą ir pakeisti DC arba TRAN. Vartai įtampa yra fiksuota. Apskaičiuoti dabartinės ID įtampos šaltinio. Išėjimo varža bus lygi Vds / IDS.

Vietoj to, atsižvelgiant parametras "RON" modelis, pabandykite "GDS", nutekėjimo šaltinis laidumas.

paprastai galite rasti GM / GDS vertė ir DC veikimo verčių lentelė, bet vardai skiriasi šiek tiek su tranzistorius modelių, tai yra, kodėl aš nesakau, tikslų pavadinimą

Thanks a lot. Tada kas nors žino, jei ji yra lengva jį gauti, HSPICE?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back