kaip gauti kanalo ilgis moduliavimo koeficientą?

B

billchen

Guest
kaip gauti kanalo ilgis moduliavimo koeficientą?
I am confused.
i
can't get it iš modelių.
gauti iš patirties?
kiekvienas gali pasakyti, kaip ją gauti tiksliai.

Aš turėjau tą pačią problemą su savo BSIM3.3.2 modeliai!

čia gražus puslapis, kuris išgelbėjo mane ......

http://ece-www.colorado.edu/ ~ ecen4228/cadence/schex1b.html

gal ir galbūt norėtumėte pamatyti šiuos per ...

http://ece-www.colorado.edu/ ~ ecen4228/software.html

gal rezultatai yra grubus
Thx aynway
kas turi tikslesnius būdus

naudojimo būdas
ir nustatyta, kad liambda yra daugiau skirtingų kai MOSFET yra šališkos dėl įvairių įtampos lygis
ar tai reiškia Ankstyvosios įtampos ir skirtingos kai MOSFET yra šališkos dėl įvairių įtampos lygis (santykis tarp lambda ir ankstyvo įtampos gali būti įkurta analizės ir projektavimo analoginius integriniai grandynai Paul R. GRAY)
i dont suprasti

jei pirmiau teisė
taip, tai reiškia, jei noriu gauti lambda dėl MOSFET, i need simulat ir MOSFET kuris yra grindžiamas tuo pačiu įtampos lygis

prašome suprasti, kad submicron procesų mosfets ... Aš turiu galvoje, jei jūsų MOSFET ilgis yra mažesnis nei 1um tada visą prietaiso modelio lygtis sugriauti ... kokiam pateikiama GRAY IR MEYER ne dirbti pakankamai tiksliai, kad submic MOSFET! !

taip pat prašome suprasti, kad jei jūsų MOSFET modelis BSIM3 pagrįsta ... kurį aš visiškai įsitikinęs, pagrįsta anyway .... nieko nėra kaip tvirtai "Lambda"

Apie tai BSIM 3 ir kitų tokių sudėtingų modelių dont naudoti Aviena nei mūsų senas geras Geras lygis 1 ir 2 lygio modeliai!

ID vs VDS produkcijos charactreristics labai nelinijines

Esu visiškai įsitikinęs savo lambda nebus pamainomis tiek soties regione ... Aš dirbu per 0.18um procesą ir I dont mano lambda poslinkio kad labai ... o jei gimęs grandinė yra labai jautrus Aviena pereiti per dizainas procesas, tada u galima rasti kai kurių vidutinė Aviena ir regiono VDS ir Id huśtawki, kad ir bus tikėtis jūsų grandinės .... tikiuosi ir suprasti vekselis

Į attanchment yra signalų, kai neobjektyvūs srovė 12u i galima gauti lambda lygus 0,008 ir kai jis baised dėl 62u su lambda lygi 0,0049, todėl gauti išvadą, kad lambda yra susijusi su MOSFET's šališkumo.

tad jei ir nori gauti daugiau tikslius rezultatus, geriausia yra tai, kad ir imituoti MOSFETs pagal to paties šališkumo (po ir praktinis grandinės).
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Jei tikrai norite pereiti riešutai

skaityti tsividis 80's dokumentą dėl MOS cad modeliavimo ir geriau
dar gauti savo naują knygą.

i bandė prašyti čia, atrodo, niekas jo!

taip pat liu's Bok dėl MOSFET modeliavimo naudojant bsim3v3 ir bsim4
yra gera, tačiau nė vienas jis čia

jis pasakoja apie tai, kas yra neteisinga giliai submicron modeliai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back