Kaip gauti Ibis modelis 200 PIN SO-DIMM DDR lizdą?

G

gr1x

Guest
Pastaruoju metu, I'm going to išdėstymo laive, kuris 200 PIN SO-DIMM DDR lizdas, DDR 333 Atminties modulis bus prijungtas in dabar, noriu kad būtų imituotos data / command / valdymo signalus tarp DDR pėdsakai MemoryControlUnit ir SO-DIMM DDR lizdą.Aš pateko Ibis modulis MemoryControlUnit, kaip galiu gauti Ibis modulio PIN-200 SO-DIMM lizdas?Ar yra kokių nors kitų būdų tai padaryti modeliavimas?

Aš atsisiųsti Ibis modulis DDR 333 atminties modulį www.micron.com, ar galiu naudoti šią Ibis modulis kaip 200 PIN SO-DIMM modulio lizdą?

By the way, I just išdėstyti keletą DDR signalus, galiu tik imituoti šiuos signalus pirmas? Kitais žodžiais tariant, galiu imituoti signalus laive pirmojo iki viso laive buvo išdėstyti?

Env: Cadence VPB 15,5, išdėstymas: Allegro, modeliavimas: specctraQuest.

Ačiū iš EGA Naujokas!!

Ačiū, Buenos.
Į savo pranešimą, kurį rašė
"4.) Atminties lenta, priskirti lustas Ibis modelių tose vietose / skaičiai, koks bus naudojama įprasta modulis".
Aš negaliu suprasti, kas naudoti lustą Modeliai IBIS priežastis?Can U paaiškinti išsamiau?
Thanks very much!

nes tokiu būdu aš galiu padaryti multiboard modeliavimą, ir aš galiu patikrinti signalų MEMOR-chip-Pins, o ne modulis kaiščių.signalai turi būti OK atminties lusto-Pins.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back