Kaip gauti energijos iš USB kabelį?

V

vishmi

Guest
I can't get bet iš mano USB kabelis įtampos. Aš matuojamas tarp raudonos ir juodos laidai USB kabelio įtampa, kol jis buvo įjungtas į mano nešiojamas ir multimetro skaityti 0 voltų. Kai aš prijungti šiuos rezistorius laidų ji vis dar buvo 0 V. Ar kas nors žino, kodėl aš negaunu jokio įtampos? Jei norite žinoti, kodėl aš tai padaryti, aš planą, susijusias įtampos daliklis į mano USB kabelis, kad jis atitinka reikiamą įvesties įtampa mano barzdaskutės, todėl galiu jį moka.

Tai labai keista, galia turi būti +5 V, aš naudoju šį metų. Check out šių nuorodos: [url = http://www.girr.org/mac_stuff/usb_stuff.html] USB, Maitinimo šaltinis [/url] [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus] Universal Serial Bus - Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos [/url]
 usbledb.jpg
[url = http://blog.makezine.com / archive/2006/10/how_to_battery_free_usb_p.html] Markė: Dabar naršo: KAIP - Baterijos Nemokama, USB Powered LED žibintuvėlis [/url]

Ji turi būti USB įsisavinimas gali prietaiso. Daugelis mobiliųjų telefonų, MP3 grotuvas, išorinių diskų ir panašūs įtaisai nėra įsisavinimas gali (negali pradėti USB ryšių) ir nebus šaltinis 5 VDC. Kai kurie kompiuteriai išsaugoti valdžią strobing 5V tiekimo. Jums gali būti susieti 1.5K iš D-pin į Vbus gauti šaltinis palaikyti 5V tiekimo.

Ačiū už jūsų pagalbą. Turiu įtampos darbo metu. Bandžiau naudoti kitą kabelio ir ji dirbo. Dabar turiu su negauna pakankamai dabartinės problemos. Aš galėtų suprasti, su grandine, jei aš žinojau, kad išėjimo varža USB kabelį ir įėjimo varža iš barzdaskutės. Aš gaunu keistą rezultatus iš mano multimetras ir tt gal aš matavimo pilnutinė varža negerai. už usb kabelis i got 0 omų ir skustuvas įvesties ji kartais buvo 0 omų, o kartais ir begalybės. gauti šie rezultatai: i tiesiog prijungti multimetro švino su kiekviena iš dviejų dalių galios viela (Vcc ir žemės). Aš išbandyti žinomų varžų multimetro ir ji išbandė normalus. Taigi, iš esmės, man reikia pagalbos suprasti, varžą.

Jums gali būti paleistas į numatytąjį maksimalų srovę, kuri yra nustatyta mažos galios įtaisas 100mA. Įtaisas, jūsų kabelio galą, yra manyti, kad siųsti USB prašymą tapti didelės galios įtaisas 500mA (kurį aš nežinau, kaip tai padaryti). Kai kurie USB sąsajos tieks daug daugiau nei dabartiniai, bet nesitikėkite, kad jis iš visos USB sąsajomis. Jeigu Jums reikia dabartines krūva, tada jungiami į USB baterija çkroviklio, nes daugelis šaltinio iki 1 Amp, ir naujų, kad parama iPad šaltinio iki 2,1 Amp.

Nereikia daryti daugiau kaip 500 mA, jei ne jūs galėjote šansai gauti jūsų USB deginamąsias

Dont atkreipti daugiau 500mA jei ne jūs galėjote šansai gauti jūsų USB sudegino
Taip ... šiame punkte, yra tikrai laikomi apsaugoti uostą nuo perteklinės srovės nutekėjimo, o žalos. Afterall jums USB pakrovėjas / adapteris su 5 voltų išėjimo tik 1 $ naudojami visi šie įtaisai, kurie būtų pageidautina saugus, o ne naudojant kompiuteris / nešiojamas, skirta ypatingiems pritaikymo.

Dar kartą ačiū visiems. I figured, įrenginio įėjimo varža yra apie 50 omų, nes ji 4,9 V ir 96mA. Tačiau, prietaisas yra vardinė 3.6V ir 100mA. Ar manote, kad įtampa nesukels jokių problemų? Buvau ketiname pridėti serijos rezistorius sumažinti visoje apkrovos įtampos, tačiau bet daugiau atsparumo taptų dabartinis labai žemas.

Taip pat, mano prietaisas turi skirtingus varža, kai ji turi skirtingą maitinimo šaltinis prijungtas prie jo. (63 omų) tai normalu, įtaisai turi varža, jog pokyčiai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back