Kaip gauti 1 / 3 darbo ciklą nuo 50% darbo ciklą laikrodžio?

A

Alles Gute

Guest
Kaip gauti 1 / 3 darbo ciklą laikrodžio iš 50% darbo ciklą laikrodžio?

Pirma, imtis 50% muito signalo ir nedelsiant jį (naudojant tik vėlinimo vartų arba naudojant RC grandinės). Paimkite 50% muito signalas ir uždelsto signalo ir įdėti jas į IR vartų. Rezultatas turėtų būti su darbo ciklą <50% impulsų. Apgaulė yra pasirinkti teisingą R ir C vertės suteiks Jums teisę nedelsiant. Tai priklauso nuo to, ką savo darbo ciklą laikrodžio dažnis. Turėtumėte rezistorius potenciometras, todėl jūs galite sureguliuoti ji. Dabar, ką aš apibūdinti pirmiau, yra labai grubus atviro ciklo sprendimą. Kaip tiksliai veikia 30% turi būti? Pagarbiai, v_c

naudoti CD4059 ar 74HCT4059 tada galite programą tiksliai padalijamos į tikslią ženklas erdvę net ir naudojant mikro savo uogiene įėjimai manau pirmiau metodas yra pernelyg rought

Jei norite įgyvendinti IC tada naudoti buferinio tirpalo, kaip vėlavimas elementai, kai pagal dydžio jums kontroliuoti savo delsimo. Prakash.

VSMVDD - aš sutinku su jumis. Kaip sakiau, mano yra labai grubus sprendimas, kad aš naudoju per pastaruosius kai aš neturėjo visų už tinkamą projekto dalys. Tai "greitas ir purvinas" sprendimas. Pagarbiai, v_c

v_C [/tex]
"naudoti CD4059 ar 74HCT4059" turite galvoje naudojimo dažnio daliklis? Patinka naudojant dalikliu-iki-3 dažnio daliklis? Taip, tokiu būdu mes galime gauti 1 / 3 darbo ciklą laikrodžio, bet ne 3-kartus rečiau. Mano pagrindinis reikalavimas yra nedidina laikrodis Jitter per daug.

neįmanoma gauti 1 / 3 be pasyvus arba kai PLL arba muito matavimo rūšiuoti. Kadangi neįmanoma valdyti kilimas ar kritimas laiką be apdorojimo Pilna signalo laiką. Žinoma, jūs galite sukurti vėlavimo grandinė. Tai dalykas, ko nusipelnė šių pastangų. Bet jūs galite gauti 1 / 3 muitas du kartus rečiau nei įvesties dažnis: ekstrakto įvesties signalo kelia ir rudenį dėl vėlavimo grandinė (reiškia, kad jūs dvigubo dažnio, mokestis nėra svarbus šiuo metu), ir tiekimo dvigubai dažnio sinchroninių skaitiklis. Tada prijunkite skaitiklis's div / 2 ir DIV / 4 išėjimai į IR. Tuo IR išvesties gausite reikalaujama muitas be drebėjimas. I dont prisiminti lustas ID tačiau ji yra lengvai jas rasti. Skaitliukas turi būti sinchroninis, nes kitaip tai galima gauti nepageidaujamų spindulių AT ir produkcija.

/ N bus suskirstyti įėjimo dažnis / santykis veiksniai n, todėl lengvai galima tik naudojant / na PLL yra / n skaitiklis vistiek kaip 4059, kad taip pat gali būti naudojamas kaip dalis PLL, kad jūsų teisė ir aš Aš vis dėlto pasyviųjų elementų ARENT reikia padalyti 50% muito patekti į reikiamą ženklo vieta ir šis 4059 rezultatai bus neįtikėtinai stabilus ir visiškai reguliuojama 1% arba labiau veiksmingų priemonių, ji papratimas pakeisti dažnį tik ženklo erdvė pridedamas yra planų radau internete vandens kuru dujų generatorius i perdaryta ji ir naudojama grandinė, kaip galvaninių vieneto ji veikia labai gerai šį darbą iš tiesų youll mato abu metodai yra naudojami naudojant 555 laikmatis gauti tiek dažnumas ir PWM išėjimus dvejopo išėjimo signalo bazė freq pritrūks @ 100Hz - 10 kHz viršutinės pwm produkcija yra programuojami visiškai naudojant 4059 nors už savo darbą reikia, naudojant 555 savo išties pakanka galite parsisiųsti Proteus VSM demo iš ten puslapis [url ] www.labcenter.co.uk [/url] arba taip pat bus atidaryta lite versija nuo v6.6 SP3 m.

Alles Gute; jūs sakėte: [citata] "Mano pagrindinis reikalavimas yra nedidina laikrodis Jitter per daug". [/Quote] ir dont minėtų dažnių diapazone, ir jei tai yra fiksuota ar kintama! šiaip ar išėjimo dažnis yra kintamas vienintelis būdas yra naudojant PLL (ir naudojimo atskirtį 3 dozatoriumi). kurių vienas yra svarbiausia? jitterfree arba 1/3division tikslumas? jei timming tikslumas yra svarbiausias galite naudoti PLL kitur, jei norite Jitter nemokamai išėjimo, galite naudoti pasyvaus Methode. Taip pat, aukšto dažnio, galite naudoti keletą keitiklio buferio kuriančio reikia nedelsiant. Pagarbiai, davood.

Ačiū jums visiems už atsakymą. Nes mano užduotis, mažai Jitter yra mano prioritetas, jam nereikia labai tikslaus 1 / 3 darbo ciklą, apytiksliai 1 / 3 yra pakankamai. Dažnis gali būti įvairus. Taigi, manau naudoti dalikliu-iki-3 dažnio daliklis yra paprasčiausias būdas. (Nors, tai kainuos daugiau galios, nes 3-kartus didesnis dažnis.)

Naudokite po 3 padalinti ir gausite 1 / 3, Kolumbijos apygarda, nuo dažnio tris kartus didesnis. Vieną FP paketas yra pakankamai. Pažvelkite į šį grandinė išvaizdą.

tiesiogiai gauti yra sunku, nes vis tobula vėlavimo nėra lengvas dalykas, kitaip gali per PLL arba DLL

tai gali padėti padaryti viską, diferencialas ir LML. Jūs gausite mažesnę drebėjimas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back