Kaip galiu pagerinti RF laiko našumą?

J

Janakfun

Guest
Hi All, Aš naudoju RF ryšių sistema. Šiuo metu gaunu nuskristi laiku aplink 30mS ir noriu jį sumažinti atsižvelgiant atstumas tarp dviejų mazgų nustatyti. Turiu šių variantų: 1. Naudojant BPSK @ 40kbps duomenų perdavimo sparta 2. Naudojant O QPSK @ 250, 100 arba 1 Mbit / s duomenų perdavimo spartą. 3. Naudojant Kryptinės antenos vietoj Omni directional antenos. 4. Didėjantis energijos Leiskite man žinoti, kuris veiksnys turės dėl laiko poveikio. Ačiū, Janakfun

Atrodo, kad jūs einate su 802.15.4 sub 1 GHz ruože. Visi variantai galite paminėti tikriausiai nieko daryti su savo problema. Jūs turėtumėte pažvelgti į įgyvendino protokole į jūsų sistemą. Mazz

Taip Mazz. Jūs atspėjote teisingai ... I'm naudojant IEEE 802.15.4 1 GHz radijo .. Bet mano klausimas yra ne mažiau kaip moduliavimo schemą arba duomenų perdavimo sparta turėtų mane laiko tobulinti. O jei ne, tada prašome let me know priežasties .. Ačiū

Kodėl jūs tikitės, kad moduliavimo arba duomenų perdavimo sparta turės įtakos tai? Duomenų perdavimo greitis gali padaryti, tačiau atrodo keista, kad savo krovinį yra tokia didelė, imtis 30ms. Jei naudojate 40kbps, ji turi būti didesnis nei 150 baitų. Jei tai jūsų atvejis, todėl didesnės duomenų perdavimo spartos sumažins jį tikrai. Mazz

moduliatoriaus ir de-moduliatorius jūsų atveju gali pagerinti nedelsiant. Taigi, naudokite greičiau moduliatoriaus ir de-moduliatorius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back