Kaip galiu pagerinti energijos IMD3 be vis RF?

W

Wilkinson

Guest
Hi all,

Pastaruoju metu, aš sukūrėme keletą linijų galios stiprintuvai, bet IMD3 tampa didele problema mano grandines.Ar galite man papasakoti, kaip aš galiu pagerinti energijos IMD3 be vis RF?Kuris dalys stiprintuvo schema yra svarbiausia gerai IMD3, tinkančių tinklų jungčių kondensatoriai arba anyting dar?

Jūs ką tik pažymėjau, tinkančių tinklų (tinkamai Apkrovos linija), aplinkkelio kondensatoriai, ir teisingai tvarkyti harmonikos.
Paklaida filtravimas tiek bazinio / vartai ir kolekcinių / drenažo neturėtų būti labai siauras, ir turi gauti pralaidumą maždaug du kartus didesnis, nei moduliavimas pralaidumą, kad būtų išlaikytas pastovus grupė greičiau ir plokšti.

Tai priklauso nuo jūsų procesas, dvipolis ar CMOS?
yra keletas įvairių nuomonių tarp įvairių procesų ..

Bet apskritai, šališkumo yra labai svarbus ne tik atsieti dangtelį arba harmonikos varža, tačiau kai DC kompensuoti savo šališkumo, nes net pagal užsakymą netiesiškumas.

Prisitaikanti šališkumo yra dažnai tiriamas kaip efektyvumo didinimo, bet kita vertus, tai gali būti laikoma tiesiškumas gerinimo metodą.
Wilkinson rašė:

Hi all,Pastaruoju metu, aš sukūrėme keletą linijų galios stiprintuvai, bet IMD3 tampa didele problema mano grandines.
Ar galite man papasakoti, kaip aš galiu pagerinti ne tik didinti aukštųjų dažnių galiai pasiekti IMD3?
Kuris dalys stiprintuvo schema yra svarbiausia gerai IMD3, tinkančių tinklų jungčių kondensatoriai arba anyting dar?

Aš nežinau, kaip ją įgyvendinti.bet aš žinau, kai vaikinai naudoti DTD
kompensacija diodas atšaukti kai kurie palaipsniui, kuri padeda su DTD.
Jums reikės UC, ir VPK patikslinti diodas šališkumo gauti
optimalus palaipsniui.

Štai pradinio taško.
H p: / / ieeexplore.ieee.org / Xplore / login.jsp? url = http% 3A% 2F% 2Fieeexplore.ieee.org% 2Fiel5% 2F7260% 2F28762% 2F01291448.pdf% 3Farnumber% 3D1291448 & authDecision =- 203

Į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back