Kaip galiu naudoti IR imtuvas ir siųstuvas su 8051

N

navneet sngh

Guest
hi .... į everyone.i esu įterptųjų systems.i srityje naujokas nusipirkau rinkinys praktika 8051, AVR, PIC, rankos, Arduino, ir kai kurie kiti microcontrollers.it taip pat turi LED, 7 segmentų ekranas, LCD, IR imtuvas, IR siųstuvas etc.i esu praktikuojančių 8051. Ar kas nors man papasakoti, kaip pasinaudoti IR siųstuvas ir imtuvas 8051 ....... man padėti ...

Jei turite IR moduliai gatavų, tada jie bus panaudoti lyginamuoju IC imtuvas. lyginamąjį produkcija turėtų būti skiriamas duomenų valdytojas uosto PIN ... IR siųstuvas ir reveiver turėtų būti atsuktos viena į kitą pagal 5 arba 6 cm atstumu. , kai jie fave vienas kitą ir signalas pasiekia imtuvą, tada išėjimo iš lyginamojo bus didelis ... Padėjus kliūtis InBetween jų produkcija eina žemas. taigi tai iš įdėti turėtų būti sujungtas su uosto Kaisčiai ir nuskaityti uosto kontaktų ....[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 08:16 --- ------- Ankstesnis pranešimas 08:07 ----------[/DYDIS]

Rinkinys turėtų būti pavyzdinis kodas už jus? arba kitaip aš bus paskelbti vėliau dienos pabaigos .......

nėra mėginio kodą rinkinio ... Thanx iš anksto parašėte programos [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 18:02 ----. ------ Ankstesnis pranešimas, 17:08 ----------[/DYDIS] [/color] taip pat gali ir man pasakyti, kaip patikrinti ar mano IR siųstuvas ir imtuvas veikia tinkamai naudojant LED

Power LED, kaip už parodytą schemą ir pamatyti LED usinh mobili fotoaparatas .... turėtumėte pamatyti LED ... Jei Sklecić imtuvą per grandinę, tada thhen įsijungia, kai spindulių diapazono .. taip sureguliuoti puodą gauti maks diapazonas

Gerbiami Navneet U paprašė patinka (Kaip galiu naudoti). Kas gimęs ketinate naudoti IR? Duomenų perdavimo arba kai kontrolės programas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back