Kaip galiu išbandyti FM modulį?

A

adolfchen

Guest
Gavau FM modulis. Man reikia, kad jį išbandyti. Bet aš neturiu kaip patikrinti. Kiek bandymų daiktų man reikia išbandyti? Kaip patikrinti? Kurie žino, kad? Prašome padėti man? Ačiū!

Hi Tiesiog naudokite Scop (jei modulis yra aukšto dažnio problema bitų) Sinchronizuoti Scop nešlio dažnį, ir taikyti moduliavimą pamatysite cerrier Chang su moduliacijos. šis metodas yra geras iki 100 MHz geriausias Bobi

[Color = žali] Labas! Tiesiog, galite naudoti radijo FM diapazone. Prisijungti mikro įvesti savo FM modulio. Suderinkite savo radijo ir TA [[/color] / i] / b] Lk mikro. Jei jūsų FM modulis vis dar veikia gerai, galite išgirsti savo balso Radijas! : Wink:

Hi ... Siekiant patikrinti FM modulio galite peržiūrėti kitą elementai: 1) Harmmonic iškraipymas: Naudojant spektrinis analizatorius, turėtumėte peržiūrėti išvesties signalo (iki antena), ir gauti kiekvieno juostų komponentų amplitudė. Be to, jums reikia priežiūros, jei ji veikia siauros juostos FM, arba plačios juostos FM. 2) Energijos suvartojimas ir efektyvumas yra labai svarbu gauti daugiau galios, didesnį atstumą. 3) fazinį triukšmą: viduje osciliatoriaus sistemą sholud maža kompensuoti dažnio aplink nešlio dažnis.

Jums gali patikti šis Agilent taikymo dėmesį. Tiesiog eikite į www.agilent.com ir paieškos "150-1" spektro analizė: amplitudės ir dažnio moduliacijos (150-1)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back