Kaip galima sumažinti elektros energijos

S

shelkerahul

Guest
Labas,

Kaip backend dizaineris, kaip aš galiu sumažinti IR MAITINIMO & drop?(I don t wanna padaryti bet kokį, kodo pasikeitimus.)

Thanks in advance

Rahul

Galite naudoti galia sintezė siekiant sumažinti energijos.Ir galios sintezė galite rasti Synopsys sintezės priemones, bet reikia galios sintezė License.

Hi stormwolfAčiū už sugaištą laiką, tačiau problema yra ta, aš naudoju magma.
Ar galite man bendra idėja, nėra susijęs su jokiu įrankiu.

Ačiū

Rahul

galia sudarytoja Synopsys bus optimizuoti energijos vartojimą, bet gali pakeisti terminus, BTW, jūs turite patikrinti visus projekto aspektus po optimizacijos.
Jei nenorite keisti netlist, vienintelis dalykas, kurį jūs galite padaryti tai daro gerai floorplanning ir sumažinti vielos ilgis nuo duomenys priklauso blokų kiek įmanoma sumažinti IR lašų.Bet aš nesu įsitikinęs, kad jis sumažina energijos suvartojimą.

Yra metodų kaip laikrodis strobavimo ... kurios yra labai veiksmingos siekiant sumažinti energijos suvartojimą.Taip pat sumažėtų autobusų naudoti kaip jie šernas galia.Jūsų DFT galima gauti sudėtinga, jei naudojate laikrodžio gatting.

If you dont norite pakeisti kodus, gal jūs turite kreiptis į priemones, siekiant sumažinti energijos.
Čia yra apie clock_gating dokumentą, galite paskaityti ir pamatyti, kaip yra naudojami siekiant sumažinti energijos.
Tikiuosi, kad tai padės.
Aš taip pat naudojant magma, yra ir įrankiai Magma sumažinti energijos.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Yra keletas būdų, kaip sumažinti energijos išsklaidymo aikštelė:
(1) sistemingai vaizdas: apie priežastis, tai ne Jūsų problema, pavyzdžiui, įvairių algoritmas ir skirtingos architektūros
(2) Circuit / Logic dizaino laikrodis, pavyzdžiui strobavimo ir gera FMV kodavimo stilių sumažinti pereinamojo laikotarpio tarifą grandinės mazgus
(3) nagrinėjant efektyvumą, pavyzdžiui, žemas dažnis / žemos įtampos, skaitykite šią lygtį: P = Σαcvf * F
(4) techonological ir įrenginio rodinį, pvz dvigubos slenkstis prietaisai: žemas trheshold prietaisai applided dėl didelio performace grandinėms, o aukštos trheshold prietaisai naudojami mažo efektyvumo grandynai
(5) Floorplan nuomone, tokiomis kaip Pasaulio vielos ilgis sumažinimas siekiant sumažinti kenksmingą varžos ir talpos
(6) P & R strategija siekiant tokių kaip laiko orientuotos strategijos arba rajone varoma strategija

galite įdėti susijusios logika, kartu iki minimumo sujungti viela trukmė,

taigi viela talpa yra ribota.
shelkerahul rašė:

Labas,Kaip backend dizaineris, kaip aš galiu sumažinti IR MAITINIMO & drop?
(I don t wanna padaryti bet kokį, kodo pasikeitimus.)Thanks in advanceRahul

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back