Q
qazwsxqazwsx
Guest
I visiems Kaip man suskaičiuoti, radialinio nebaigtas, kad kampas, radialinė arba ilgio, pločio įvesties dalis įėjimo varža? Kad yra labai svarbu man. Prašom duoti man paprastą formulę. RADIAL STUB.gif radial.JPG [PRIDĖTI = CONFIG] 59.374 [/ PRIDĖTI] [attach = CONFIG] 59.375 [/ PRIDĖTI] [PRIDĖTI = CONFIG] 59.375 [/ PRIDĖTI] įėjimo varžą dvi nuorodas žemiau. Formulę vargu ar gali būti apibūdinama kaip paprastas, nes ji apima begalinis serijos Beselio funkcijos, bet tai galima tikėtis tik tada, kai sprendžiami su radialine linija geometrija. Nuorodos: [1]. F. Giannini, R. Sorrentino ir J. Vrba, "plokštumoje Circuit analizė Mikrojuostelinių Radialinės stub," IEEE Trans. tūrio. MTT-32, p. 1652-1655, gruodžio 1984. Žr equs. (3) - (6). [2]. F. Giannini, M. Ruggieri ir J. Vrba "mazgai prijungti Mikrojuostelinių Radialinės šakneles," IEEE Trans. tūrio. MTT-34, p. 363-366, 1986 metų kovo. Žr equs. (1) - (5). du refrences nuobodus formulių, ir aš noriu rašyti popierius ir turi būti paprasta ir aiški formulė apskaičiuoti įėjimo varža radialinio nebaigtas. Man nereikia labai tiksli formulė. Prašome padėti man. Best Regard Ali Reza