Kaip galėčiau SIM.

W

wccheng

Guest
Dear all,

Gal kas nors padaryti kai vadovai arba žingsnis po žingsnio imitavimas ISF metodas?Noriu naudoti šią imituoti QVCO.Mačiau kai popieriaus kalbame apie tai.Tačiau, aš nežinau, labai gerai, kaip galėčiau ją modeliuoti.Gal kas nors duoti man apie tai medžiagos?

Ačiū

wccheng

Jums tereikia pereinamųjų simuliatorius, imituojanti ISF aikštelė.Ar trumpalaikis ir gauti nesutrinka signalo.Tada tai trumpalaikis ir įvesti impulsą po trumpos trukmės naudojant gabalas Išminčius Linijinis šaltinis ir gaukite fazės pokyčio signalo, lyginant su originalu.Ar šiame vietų 1 tikrą laikotarpį gauti norimą rezoliuciją.Tai suteiks jums ISF, ir nuo jos tiesiog periodiškai kartoti.Dabar imitavimo priemonės neturi galimybe imituoti jį tiesiogiai.

Gerbiamasis,

Ar turite Tutorial pažymi mokyti simluation tvarka metodas?Tai yra todėl, kad aš noriu jį imituoti.

ačiū

wccheng

Žingsniai yra tiksliai taip, kaip jau minėjau.Jums tereikia trumpalaikis modeliavimas.Manau, jie gali būti padaryta lengvai.Ir tik priemonė fazės pokyčius, atsirandančius dėl skirtingų kartų įdėdami impulsą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back