Kaip filtruoti nepageidaujamus triukšmas?

A

atpham89

Guest
Setup man yra generatorius.Tam tikrą indėlį, tai suteikia man tam tikrą produkciją.Tačiau nulinį sąnaudų gauti blogi triukšmo nulinis produkcijos.Kai modeliuojanti, ji taip pat turi kai kurių nepageidaujamų garsų.Aš nelabai susipažinęs apie filtro tipas naudoti tai sutvarkyti išėjimo signalą, kai sistema yra imituojamas (dinaminis).Bet kuri pagalba bus labai vertinama.

Ačiū.

galite publikuoti savo įvesties ir išvesties specifikacijos ....taip pat jei tu galėsi įsidėti savo grandinę, kad būtų visiems geriau .....

Tai nėra pernelyg didelė grandinė.It's a Plaučių generatorius.Ir jis uostų siųsti įvesties ir uosto matuoti išėjimo iš oro srauto, kuris yra iš generatoriaus.Aš imituoti signalus per LabVIEW ir buvo įdomu, jei yra bendra / universalus linijinis filtras, kad mes galime naudoti Išlyginti produkcijos atsakymą.Viskas apskritai yra labai aukšto lygio.I am sorry I
can't post nuotrauką signalo, nes aš nuo bandymo įrangos dabar.Atostogos.Bet jei yra bet bendra taisyklė nykštys, būtų labai dėkingi.

Ačiū

Labas,

Kokios triukšmas, kurį norite filtruoti?Tai patogu, jeigu jūs galite publikuoti savo schemas.Jei susiduria su EPI triukšmą, reikėtų pridėti mažo praeiti EPI filtrą į įvesties terminalą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back