Kaip elgtis su "slopinimo" problema

S

shengwuei

Guest
Dear all, aš turiu perduoti / gauti sistemą, kuri yra funkciškai dirbti, bet turi "amortizuojanti (?)" Problema gauti keliu. Paprastas sistemos blokinė schema, kaip parodyta žemiau, mažas, bet nėra nereikšmingi "slopinimo" signalo galima pastebėti prieš ir po gauti stiprintuvą (ciklais raudonai paveikslėlyje žemiau, ši problema tampa stiprus po amplifikacijos gauti stiprintuvą). Aš nesu įsitikinęs, tai yra "slopinimo" problema ar ne, nes signalo dažnis yra žymiai mažesnis nei siunčiamo signalo (50MHz). Aš įtraukėme keletą serijos kondensatorius filtruoti signalo, bet rasti savo nenaudingas. Galbūt vis dar yra aukšto dažnio signalo, todėl viduje dalis (arti perdavimo dažnumas) paprasta žemo dažnio filtras neveiks. Spėju, kad reikia rasti priežastis "slopinimo" problema, kad aš galiu padaryti ją visiškai išnyksta priimančios keliu. Tikrai neturi idėja apie tai, kaip išspręsti šią problemą, bet kas gali duoti man apie tai raktas? Dėkingi už jūsų indėlį.
damping.jpg

Manau, jums turėtų suteikti tam tikrą esminę informaciją apie sistemą. Be to, aš apsiribosiu tik bendrais teiginiais. - Jūs galite patikrinti, jei nepageidaujamas signalas vis dar oberserved Keisdami "rele" naudojant lygiavertę apkrovą. Jei taip, jūs įrodė, kad problema greičiausiai susiję su stiprintuvu, elgesį. Aš manau, kad vairavimo signalas yra aiškiai be atitinkamų žemo dažnio komponentų ir kad nėra signalo perjungimas (paslėptas diagramoje) yra susijęs su grandinės. - Jums jau pradėjo kitoje temoje apie PA atitikimo. Jei "perduoda stiprintuvą" iš tikrųjų yra 300 W PA o ne linijiniu stiprintuvas, jums reikia tiesiog apsvarstyti netiesine išėjimo etape, kurias sukelia nuolatinės srovės poslinkio perėjoms. Šiuo atveju, veiksmingas bandpass filtravimas turėtų pašalinti problemą. PS: aš nemanau, kad terminas "slopinimo" stebimas trumpalaikis signalo yra tinkamai aprašyti.

Greičiausiai jos pačios Tx nepatektų į Rx. Reikia daugiau informacijos, kaip nurodė Kita plakato.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back