Kaip elgtis su nutolimas, nes ji padeda prisotinti kondensatorius?

G

go2tariq

Guest
Dear All, Aš dirbu su Vairo çkrovos ir norite naudoti grynas integratorius. Tiesiog įdomu, jei kas nors gali pasiūlyti, kaip elgtis su plūduriuojančių cuz jis padeda prisotinti kondensatorius. Bet manyti, op-amp su paraiška elektrometro mažai šališkumo dabartinį ir Nulinės vertės poslinkis. Bet šiuo atžvilgiu pasiūlymą su labai dėkingi. Pagarbiai, Tariq

Kas yra taikymas, BW? Nėra idealaus integratorius, jums visada bus atstatyti savo kondensatorius.

Gebu suprasti, aš norėčiau naudoti nendrių relės jungiklis. Bet kompensuoti įtampos ir žemos šališkumo dabartinį švino kondensatorius į įsigertų.
Kas yra taikymas, BW? Nėra idealaus integratorius, jums visada bus atstatyti savo kondensatorius.

Jeigu Jūs ieškote tam tikros dalies, yra daug tiekėjų, kurie gali suteikti tokių, pavyzdžiui, LPD AD8608, ji 200fA šališkumo ir aplink 20uV kompensuoti. Bet vis tiek jis nebus pašalinti parazitinės apmokestinimo kondensatorius. Jūs turėsite pateikti per kondensatorius jungiklį ir jį iškrauti tarp matavimų. Galite vėliau, kalibruoti jūsų sistemos klaidų. Tikiuosi, aš supratau jūsų klausimą teisingai ir tai padės.

... kaip elgtis su plūduriuojančių ...
Dėl integracijos nm srovės impulsus (radiacinės detektorius) mes panaudojome labai aukštos ominių rezistorius * (1 .. 10GΩ) kartu su integracijos kondensatorius - laiko konstanta vis dar buvo Kad ms (C = 1pF). Ofsetinės srovių NP kad po perėjimo išėjimo tik kai MVS. * Stiklo įterptųjų rezistorius apie TEFLON ® izoliatoriai

Ačiū Steve už jūsų atsakymą. Radau kažką įdomaus, kad jei aš naudoju kondensatorius (10 pf) nutraukti nuolatinės srovės, kurie sustoja ir tada naudoti esamą integratorius. Nėra prisotinimas ne visiems. Bit pustymas nežymus, iš ten, bet aš manau, kad tai dėl triukšmo aplink. Visi komentarai arba cirticism dėl šios grandinės bus vertinamas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back