Kaip dizainas + Siekiant plastiko gaubtai?

1

123jack

Guest
Man reikia plastiko korpuse, rankinių skaitiklis plokštės / battery. Kažkas labiau panašūs į TV nuotolinio o ne DVM. Ar kas nors pasiūlyti, geriausias būdas gauti šią padaryta (aš niekada padaryti ką nors panašaus) Turiu priėjimą prie 3ds Max vizualizuoti arba tikriausiai sukurti DXF ar kas, bet I dont know nieko apie medžiagų ir kainų / gamybos ir tt Šio tipo dalykas. (Aš esu JK įsikūrusi jei Thats naudinga bet kokiu būdu) Ar yra koks nors pigių programinę įrangą, padedančią gal? Apie bet kokius šio sveikintinas aspektas patarimus. Ačiū lizdą.

Ačiū už nuorodas. Aš žinau, tai kainuoja daug - aš bandau išsiaiškinti, kiek ir kaip tai padaryti. domkratas

Aš tiesiog apdribtus užsakymą enloseure vieno projekto naudojant Kinija įrankiai namas. Įrankinis kaina yra apie $ 1500 JAV dolerių, vieneto kaina yra labai pigūs maždaug $ 0.5USD. Jei jums tiesiog reikia kelių kabinos galite gauti aplink su keliais trumpais juoktis iki kurios yra apie $ 100 ~ 150 $ kiekvieną

ačiū prekybininkas thats gana įdomi - Kinija citata atrodo tarp 5-10 kartų pigiau, nei čia, Jungtinėje Karalystėje (I've just been kotiruojamos 10K GBP įrankinis iki tam skiria gana paprastas papildymas) aš paėmė į naują "HP 3D spausdintuvai ieškoti prototipas darbo ABS. Bureauxs atrodo gali padaryti gana sudėtingus dalykus su maždaug 100 LTL

Gerai, bet jūs nepateikia jokios informacijos apie tai, ką CNC staklės arba informaciją apie sąnaudas. Jei Jums atsirado pasakyti 10 skirtingų produktų ir veiksnys CNC sąnaudų ir techninės priežiūros ir naudojimo - kiek tu išleisti per prototipas? Taškas yra visa informacija apie išlaidas. domkratas

Jei ketinate kurti aptvarą sau jums reikia 3D pakete tokių kaip SolidWorks arba išradėjas, kad padarytų darbą tinkamai. Tada linksmybės prasideda. Pirmiausia norėčiau pažvelgti į tai, vietoje, daug gerų pagrindiniais konstrukcijos instrukcija. Dėl prototipų modeliai pažvelgti kažkas panašaus ARRK, yra daugybė būdų gaminti greito prototipų, ir, atsižvelgiant į reikalaujamą naudoti prototipas bus nustatyti statybos metodas (angl. SLA, SLS, FDM ir kt.) Žinoma jums reikės 3D modelį, kad jūsų prototipas padaryta.

Puiki nuoroda Marce - būtent tai, ko man reikia - ačiū. domkratas

Heres nuorodą į dviejų puikių nbooks dėl tvirtinimo tecniques naudoti plastikines talpyklas. Naudodami įrankį tinka jūs galite pasiekti sumažėjo susirinkimų kartus neprarandant fizinį neliečiamumą. Iš tiesų vienas iš pirmųjų mano dizaino (jūs linkę overdesign per pirmąjį, ypač sienelės storį) galėtų būti pradėtos iš pirmojo aukšto langą ir išgyventi! Ji buvo šiek tiek overengineered į darbą, ir beveik neįmanoma išardyti, remontui atlikti tad sunku. http://www.amazon.co.uk/gp/search?index=books&linkCode=qs&keywords=1569903883 http://www.amazon.co.uk/Designing-...8 & s = books & qid = 1273565153 & sr = 8-10

Aš paėmė į naują "HP 3D spausdintuvai prototipas darbo ABS išvaizdą. Bureauxs atrodo gali padaryti gana sudėtingus dalykus su maždaug 100 LTL

Labas, Aš naudoju Google SketchUp projektavimo aptvarą. Radau šioje svetainėje: matweb.com kaip geras šaltinis sužinoti apie medžiagas. Metalo talpyklų radau šią svetainę gerų samouczków [url = http://www.protocase.com/resources/index.php] Techniniai dokumentai, susijusius su pagal užsakymą elektroniniu boksai [/url]. Bet aš vis dar nežinote, kaip galima pereiti apie priėmimo kameros, kad yra iš metalo ir plastiko hibridas. Metalinės dalies padėtų šilumos išsklaidymo kai kuriais atvejais. Jei kas nors turi daugiau informacijos prašome pasidalinti. Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back