Kaip dizainas Intarpas Feed for mikrojuostelinių Antenos?

S

si14

Guest
Mielieji Draugai, Atsižvelgiant į tam tikrų sunkumų, aš pakeičiau savo dizaino procedūros Intarpas kanalas. Aš esu projektavimas Aktyvus Antenos darbo apie 2,5-3,5 GHz. Nes mano dažnumą, įvertinti savo pleistras matmenys, bet kai aš įdėti tiekimo linijos ir prijungti jį prie pleistro, fr pakeitimus! Man buvo įdomu, jei tai įmanoma, kad galėtumėte pateikti nuorodą į mane. Ar yra kokia nors nuoroda, kurioje galėčiau gauti informacijos apie projektavimo šios antenos natūra? Dėkojame už atlygį.

bendraašius pašarų lengva, palyginti su Intarpas pašarų. Galite patikrinti BHATIA knyga Mikrojuostinės antenos paskelbtas Artech House.It yra geras atskaitos mikrojuostelinių pašarų dizainas.

Gerbiami Atul, Labai ačiū už atsakymą. Tačiau dėl gamybos problemų, aš, turėtų dizainas Intarpas mokesčiai. Ar žinote nors šiuo atžvilgiu nuoroda? Labai ačiū.

kreiptis į žemiau doc ithink jis padės u

Aš esu projektavimas pleistras veikia 10GHz naudojant intarpas pašarų metodas dabar problema aš susiduria kai aš pakeisti plotis WF iš insed pašarų rezonansinis frequancy chages gali kas nors pleasee pasakyti, kas turėtų būti už WF vertę. geriausią vertę S11 man pavyko pasiekti, yra -20 db man reikia gerinti, kad tolesnis

Kaip man suskaičiuoti, vertė WF gali kas nors padėti man prašom [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] Kaip apskaičiuoti vertinami L, W, Wf.can bet man padėti prašau. mes turime bet kokia formulė

Sveiki Norėdami apskaičiuoti KK ty vertė iš mikrojuostelinių linijų plotį, mes galime perduoti Antenos teorija analizės ir dizainas balanis, puslapis num 734, Ši knyga yra gera pradedantiesiems. KK yra susijusi mikrojuostelinių linija kanalo banginės varžos (Zc). Kintamas mikrojuostelinių linijų plotį pristato sankryžos talpos, kuri yra už variacijos rezonansinį dažnį priežastis. Mano Avinash

Ačiū Avinash [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 2 valandų 34 minučių: [/color] [/size] hey i got balanis knygą iš library.The knyga, kurią yra WCH leidimas [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] knyga WCH tu kalbi yra WCH leidimas (pg 734)

Sveiki mounika aš nurodytos antrasis leidimas. Mano Avinash

brangūs draugai, gali some1 man padėti, kaip sukurti tinklo modelių intarpas šeriami mikrojuostelinių antena .. Aš labai painioja tai, kaip kurti pagal induktyvumas ir talpa modelis .. mano dizainas bent 2,4 GHz dažnių juostoje ..

Hi, Can anyone tell me, kaip sukurti masyvą naudojant intarpas pašarų. Dėl

[Quote = mounika] Hi, Can anyone tell me, kaip sukurti masyvą naudojant intarpas pašarų. Dėl [/quote] Gerbiamasis mounika, ir gali perduoti balanis knyga .. antena teorija 3-iasis leidimas puslapis 866 .. Šiame puslapyje aprašyti aiškiai, kaip sukurti masyvą naudojant smailas linijos ar ketvirčio bangos ilgio transfomer ..

Galite naudoti Pusė bangos, Ilgis (L), L = lambda / 2 = c / (2 * Eras * FD) kai c = šviesos greitis. Er = dielektrinė konstanta į substratą. Fd = dizainas dažnį. naudojimo atžvilgiu W * L = 1,25 už Patch plotis. Dabar ateina į intarpas. Jūs galite turėti bet kokios vertės svyravo nuo L / 3 L / 2 už gerą approximateed atsakymą. Taigi, jei naudojate kokią nors optimizavimo įrankis, naudoti L / 3 ir L / 2, ribas. Šis metodas buvo patikrintas dėl dažnio dažnių aplink 2GHz. Patikrinkite savo dažnių ir leiskite man žinoti, jei ji veikia. Ačiū Rakesh

Labas rshirodk ... Hmm .. painioti su čia pateikta lygtis, apskaičiuoti dydžio intarpas pašaruose pleistrą?
Galite naudoti Pusė bangos, Ilgis (L), L = lambda / 2 = c / (2 * Eras * FD) kai c = šviesos greitis. Er = dielektrinė konstanta į substratą. Fd = dizainas dažnį. naudojimo atžvilgiu W * L = 1,25 už Patch.
plotis lygtis virš W * L = 1,25 W bus>> L, Am I right? Aš taip pat noriu žinoti, kaip apskaičiuoti skirtumą (lizdas intarpas pašarus) nuo pašarų ir pleistras TQVM: D

Hai ........ galite naudoti lincalc ji yra prieinama ADS programinę įrangą, jei u duoti dažnis bus duoti ir plotis ir ilgis automatiškai .....

gali kas nors padėti man dizainas su Er = 2,33, h = 4.8mm, pleistras Pn = 2300MHz į abtain 200MHz spartą geras VSWR PLZ techniką

CST Pagalba (aikštė Loop antena) uosto aš naudoju yra varža 150 omų, o aš turiu dažnio rezonansinius ne 865.5Mhz. Bet jei aš pakeisti uosto varža vertę, ji praleisti rezonansinis. Aš negaliu pakeisti uosto varža sudėtingų vertė 10-245j!. RDA mikroschema turi varža 10-245j ne rezonansinis dažnis. Plz padėti rungtynės tarp antenos ir IC? [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 52 minučių: [/color] [/size] CST PAGALBA (kvadratinės kilpos antena), uosto aš naudoju yra pilnutinė varža 150 omų, o aš turiu dažnio rezonansinius ne 865.5Mhz. Bet jei aš pakeisti uosto varža vertę, ji praleisti rezonansinis. Aš negaliu pakeisti uosto varža sudėtingų vertė 10-245j!. RDA mikroschema turi varža 10-245j ne rezonansinis dažnis. Plz padėti rungtynės tarp antenos ir IC?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back