Kaip dizainas grandinę, kad būtų imituotos EKG signalas?

K

krs

Guest
Labas, yra kas nors, kaip dizainas grandinę, kad būtų imituotos EKG signalo idėja? , Man reikia imituoti šį signalą paprasta grandinė

Tai priklauso nuo jūsų tikslinė programa. Mano atveju, aš buvo naudojamas testas AED QRS algoritmą aptikimo. Aš padariau jį naudojant PSoC UC. Valdyba gauna vertę iš kompiuterio duomenų bazės ir siųsti D / A modulis. Pastaba: 1) Dėl "Windows" operacinės sistemos multithread. Lenta - laikas Crystal siųsti nutraukti kompiuterio programinę įrangą, siekiant užtikrinti gautų duomenų pagal serijos, turi būti imami mėginiai, teisingai laiku. 2) duomenys yra cikliškai. Jis reiškia, kad mėginiai yra kartojamas be galo. + + +

yra paaiškinta, vyresnysis projektų neto paiešką. Reikia pagalbos leiskite man žinoti

Problema yra, kad i kiškių ją kurti, aš turiu sukurti grandinės, kad ji galės generuoti EKG signalą. Ar aparatūros dizainas

galite gauti gerą BMT i'v naudojamas iš savo svetainę nemokamai ir u taip pat galite rasti kai Freeware programas kaip Zelscope kad konvertuoti į Oscilloscope UR garso plokštę, todėl galite išbandyti UR EKG ir gauti apie UR PC produkcija iš "Texas intruments . U tiesiog reikia šiek tiek sukelia kai kurių senų ausines gulėti pagal UR lova ar kažkas panašaus ...

plzz galite u duoti man aiškus grandinės projektavimo EKG simuliatorius .. labai skubus.

Ilgai aš ieškoti EKG simuliatorius grandinė yra grandinė, kad aš pagaliau rado. Jei kas geriau grandinės, plz siųsti jį.

Hi im EE studentą mūsų galutinis projekto, mes nusprendėme tęsti EKG bandymų grandinės, kuri iš esmės valdo PIC 16 mikroschemą pagrindinių NSR ritmo sutrikimus EKG bandymų tikslais (priežastis, kodėl mes pasirinkome PIC grandinės, nes šių natūra mikro jau PWM valdiklio viduje) .... bet mes taip įstrigo, priežastis tikrai yra Dažnumas / amplitudės / ir laiko intervalais bendrą Aritmija signalų ir trūksta tinkamų duomenų, programavimo problema taip pat. Jei turite bet kokios rūšies arba išteklių ar schemos, kad būtų gražus .... Thank u ....

[Quote = biomed_man] Jūs galite gauti programinę įrangą iš: http://www.tucows.com/preview/388709 Priešingu atveju susisiekite su manimi ir aš Jums atsiųsime laišką, kitų tipų [/quote] Aš " Aptikome daug programų, vnt osciloskopu, aš tiesiog noriu paklausti, yra šios programinės įrangos, bet apie įėjimo signalo dažnio apribojimų?? Aš turiu galvoje, kad i band pass arba žemo dažnio filtras I / P Analoge signalas, arba gali kreiptis be filtravimo. Manau, kad garso plokštė gali priimti signalus, garso signalai, ty (20 Hz - 20kHz). Aš laukiu 4 atsakymo thankssssssssssss

i ve rasti EKG projekto dizainą iš svetainės: http://www.picotech.com/applications/ecg.html , bet aš negaliu rasti IC AD624, bet radau AD620. beje i nereikia žinoti, kaip padaryti jį su AD620, gali kas nors man pasakyti, kaip padaryti šį projektą su AD620? Tanx prieš ...

http://www.picotech.com/applications/ecg.html [/url], bet aš negaliu rasti IC AD624, bet radau AD620.by Aš nežinau, kaip jį padaryti su AD620, gali kas nors man papasakoti, kaip padaryti šį projektą su AD620? Tanx prieš ...[/citata] U gali naudoti bet Instrumentuotė stiprintuvas įgyti EKG. U galite rasti, kaip naudoti AD620 UR EKG projekto duomenų lape AD620. Aš pridedamas už vnt.

dabar tai sako mano dizainas, teisinga ar neteisinga, kaip duomenų lapą. o gal galite man pasakyti, ką poliarinių aš turiu naudoti ELCO (electrolit kondensatorius)? sukelti nematau bet kiekvienas ELCO Tanx Poliariniai

Diodai yra apsaugoti paciento, nuo aukštos įtampos, kad gali būti randamas pagal kokios nors priežasties, kuri greičiausiai iš elektros tiekimo linija, 50/60 Hz. U taip pat gali naudoti optoporos izoliatoriai, kuri veikia labai gera izoliacija nuo bazinės linijos įtampos. jei gimęs naudojant 9 voltų baterijas, tada nebus didelės rizikos paciento nuo viršįtampių smūgio. u galite pamatyti šiame tinklalapyje namų EKG. http://www.eng.utah.edu/ ~ jnguyen / EKG / ecg_index.html Good luck ...

Hi guys, Man įdomu, jei kas nors turi galutinį grandinės EKG simuliatorius, kad gali dirbti, prašome leiskite man žinoti, ačiū

Hi. PLZ help man .. Ar aš galiu naudoti mano EKG grandinės ad624 skelbimą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back