Kaip dizainas C klasės galios stiprintuvas?

I

i

Guest
HI.
aš naudoju PH2266 (macom) projektavimo stiprintuvo galia 110W, kuri, naudojant ne 2.2GHz - 2.4GHz,,,, noriu imituoti ji,,,, bet ten
Nėra modelio .... Kaip aš galiu tai padaryti?bet kokia informacija ir patarimai
Kviečiame ..... Thanx iš anksto

Aš taip pat norėjau sužinoti, ar Rusijos galios stiprintuvo komponentas gali būti naudojamas klasės ir B klasės ir tt on.such kaip fll177me, mgf2445a ir tt, paprastai ji gali būti neobjektyvus, kaip klasė, jeigu aš jį naudojo ne B klasės, kas bus atsitiko?

Tranzistoriai C klasės reikalauja didelio variklio galia.Todėl ji mano, specialiai suprojektuoti naudoti tranzistorius klasės C ir ji gamins anksti sugesti, jei bandysite taikyti įprastą klasė, B tipo tranzistorius klasės C.

Tranzistoriai skirta C klasės gali turėti jų šališkumo daugiau dirbti klasė B.

Sumažinus veiklos klasės sumažina efektyvumą ir dėl to padidina tranzistoriaus šilumos.Tai turėtų būti tikrinama prieš projektuojant grandinė.Klasės yra ne daugiau kaip 50% efektyvumą.B klasės yra ne daugiau kaip 67%.Jei veikia ne mažesnis įgaliojimus mažėja vairuoti ir išlaikyti tą patį įtampos ir Bias Current, efektyvumas yra dar mažesnis.
Paskutinį kartą redagavo išpūstas m. rugsėjis 25, 2003 18:01, edited 1 kartą

paprastas RF Power amplifier, duomenų lapą rodo, kad jis dirba klasėje, aš taip pat galima naudoti jį ne B klasės keičiant šališkumo.
That's ok?

Taip, tačiau iškraipoma tikriausiai bus didesnė.Klasė tranzistoriai, dažniausiai skirta labai mažai iškraipymą reikia Multicarrier paslaugos.

Good taškų!/ Įspėjimas # 2 - jokių elektrodas Thanks!

Do you mean tranzistorius pats arba šališki tranzistorius iki
sakydamas "klasės A / B / C tranzistoriai?
Mano nuomone, ji turėtų daugiausia buvo susiję su šališkumo sąlyga, ne tranzistorius pats.
Pavyzdžiui, klasė reiškia, kad mes šališkumo tranzistorius dirbti visą laikotarpį, o B klasė tik pusė laikotarpio.

Komentarai?

Laišką klasė nustatoma pagal laidumo kampas, kuris šališkumo ir vairuoti funkcija.

Tranzistorio dizainas, kaip ir daugelis įtaisai ar grandynai, tarp daugelio parametrų kompromisas, kad negalima būtų tuo pačiu metu geriausia.

Tranzistorius gamintojo rinka į tai, kad reikia kai kurių iš šių paramaters būti geriausias ir kitiems tiesiog gera.Parametrais, kurie turi būti geriausiai tapti tokiu būdu iš dalies pakeitė veiklos klasėje.Pavyzdžiui, efektyvumo klasės yra blogiausia A. Linijinė iš klasės geriausia A.

Daugiau nei 40 metų hi jei stiprintuvai naudojamas daugiausia vožtuvai / vamzdžiai.Vienas būdingų šios konstrukcijos yra tai, kad didelės galios veikimą, 2-ame ir 3-iojo Harmonic cannnot tiek maža tuo pačiu metu.Pakeitus prietaiso konstrukcija bus vienas eiti, kai kiti krinta.Vienas gamintojas, skirtos "push pull" vamzdelį, kuris buvo mažas 3. iškraipymų ir didelio 2. iškraipymo.Kai naudojamas traukės grandines iš kiekvieno mėgintuvėlio 2. atšauktas dėl fazės ir bendras iškraipymų buvo žemas.Čia yra įtaisas, kuris galėjo būti valdomi bet kokiu būdu, bet buvo optimizuotas vieną pusę pavyzdys.

Labas,

Skaityti Steve Crisp knyga (MCU), nors aš kalė jį.Galite sužinoti gana.

Linkėjimai,

mimoto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back