Kaip dizainas atlikus motorinių pagreitis profilį?

A

alphi

Guest
Aš naudoju Dies PM atlikus motorinių mažoms spausdintuvas, ir man reikia paspartinti motorinių nuo stendo prie 1000PPS greitis, Bet kaip aš galiu sukurti pirmąjį žingsnį laiko ir pagreitis profilį?(atlikus motorinių specifikacija turi prisitraukimas ir PULL-OUT sukimo momentas duomenis.)
anyone can help me?

Aš negaliu suprasti, ką norite now.How galima paleisti variklio, kaip jūs galite vairuoti motorinę ar ką nors kita.Jei kalbėti tik už informacija, kelią, tai priklauso nuo variklio ir jūsų paraišką., Žinoma ir vairavimo schem.Jei naudojant srovės režimas, tada jūs turite daugiau platų už kelią, jei ne dabartinis režimas, tada kelią negali būti labai speepness, tačiau tai depent ir reikia sukimo momentas.

Aš naudoju MCU MTD2003 vairuoti Dies mirkymo motorinių ,2-2 ETAPAS.Mano spausdintuvas motorinių darbo procesas stovas ~ pagreičio (12 etapas) ~ toliau greitis ~ lėtėjimas (12 etapas) ~ sustabdyti.
Dabar man reikia žinoti, kaip apskaičiuoti pirmasis žingsnis metu pagreitį ir perone.

paties variklio ir pati sukimo momentas greičiu, geras pagreitis gali dirbti ir blogų pagreitis profilis negali work.anyone galite man papasakoti, kaip skaičiavimus ji?

Atsiprašome, i
don't gali Jums padėti, pirma i
don't understand what tiksliai problema, jei vairuotojas yra gera, tai galite naudoti visas turimas greitis ir pagreitis iki didžiausio pateikta iš gamintojo.Kartais visos sistemos kritiškai greičio, ir šis greitis gali būti rezonanso ir triukšmo.
Jei kalbėti apie kelią ir galvoti apie pagreitį, žingsnis į / antra / s, pavyzdžiui:
jei reikia paspartinti variklio nuo 50 iki 500 aps
/ min, 2 sekundes,
o mottor yra 1,8 °
žingsnis vienam revoliucija: žingsnis = 360/1.8 = 200
50 min yra 50 * 200/60 ≈ 167 žingsniu per sekundę
500 rpm yra 500 * 200/60 ≈ 1666 žingsnio per sekundę
pagreitis = (1666-166) / 2 ≈ 750 žingsnis /
sek /
s
didžiausią pagreitį, jei nėra iš gamintojas gali apskaičiuoti, tačiau tai nėra labai lengva, nes turi būti elektromagnetinio parametrus iš variklio.Jei neturite šių parametrų, lengviau nustatyti, ji eksperimentiškai.

Tai nėra taip lengva apskaičiuoti pradžios dažnio ir greitėjimo.Tai priklauso nuo masės būti paspartintas, variklio galia ir Trintį mechaninės pavaros.Taip pat rezonuoja gali būti problema.

Norėčiau pasiūlyti pabandyti ir klaidų metodu.

Pirmasis išbandyti maksimalių pradėti dažnis (dažnis, kuriam esant motorinių prasideda ir tęsiasi vienodai neprarandant veiksmus).Siekiant užtikrinti saugų pradėti naudoti pradėti dažnis šiek tiek mažesnis tada vienas sužinojo.

Tada sužinokite fastes (linijinis) pagreitis sistemą.Pradėti aukštojo vertes dėl galimos rezonanso poveikis ne mažesnis pagreitis normos.Žingsnis į mažesnį iki Jūsų Stepper spartina neprarandant veiksmus.

Sveikinimai iš Vokietijos

Eumel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back