kaip didelis kondensatorius man reikia?

T

Tiiu

Guest
Jeigu maitinimo srovė 1A, triukšmo sūpynės tiekimo įtampa yra 1V, triukšmo dažnis yra 2000KHz,,. Kad, kaip didelis triukšmas sūpynės tapti 100mv kondensatorius turiu lygiagrečiai prijungtas?

Galite pabandyti gal elektrolitinius kondensatorius 100uF į 1000uF. Turėtų būti suteikta galimybė į filtruoti ir stablize, pasiūlą. Didesnis kondensatorius prijungtas lygiagrečiai su grandine padeda pašalinti aukšto dažnio komponentus. Nesu tikras, tikslus, kaip apskaičiuoti teisingą kondensatorius vertę. Tipinis grandinės projektavimo retai reikia turėti tikslią vertę. Tiesiog eksperimentuoti ir išbandyti, galite sužinoti per. Pagarbiai, Siong Boon www.siongboon.com

Kondensatorius negali būti nustatyta, info davei. Jūs taip pat turite žinoti signalo jis bus filtravimo varža. Dar svarbiau nei talpos vertės, norite kondensatorius, kuris turi mažai varža esant 2 MHz triukšmo dažniu. Tai tikriausiai atmeta didelis elektrolizės - jie paprastai yra šimtai milliohms esant tam dažniui. Mažas dangtelis gali būti geriausias pasirinkimas - gal keli šimtai nanofarads, arba iš jų keletas lygiagrečiai, bet ji tikrai padės sužinoti signalo varža. Jus gali sudominti impedanso sklypų šio WIMA kondensatorius duomenų lapo 2 puslapyje. 0.47uF dalis yra maždaug 40 milliohms po 2 MHz, ir patvirtino, kad matuojant faktinį vaidmenį. Saugokitės, šie sklypai gali būti painus, jei jūs niekada mačiau vieną prieš. http://www.wima.com/EN/WIMA_MKS_2.pdf Kitas variantas yra įdėti serijos su ferito granulės, kur triukšmas iš. Tada kondensatorius galėtų lengviau filtruoti triukšmo. Beje, kiek DC įtampa yra tos maitinimo signalo? Aukštos įtampos būtų paneigti keletą kondensatorių pasirinkimą.

Siong Boon, Echo47, Dėkojame, kad tai yra klausimas, aš žinau iš asmens, kuris lanko analoginis eng. darbo interviu. ir pirmą kartą po info, aš žinau. Jei kas nors galėtų man pasakyti lygtis caculate kondensatorius būtų labai naudinga.

Jei būčiau pašnekovas, manyčiau paprastą apskaičiuotą atsakymą klysti,. Tikiuosi, kandidatas prašo daugiau informacijos, ar mini kondensatorius rezonansą, arba sako keletą žodžių apie parazitinį induktyvumą, arba bent paaiškina, kokiomis prielaidomis jis naudojamas darant skaičiavimus. Tai įrodyti patirtį su praktinių projektavimo klausimais. Kai Interviuotojas prašo klausimus atidžiai suformuluotas patikrinti kandidato išsilavinimą, patirtį, problemų sprendimo galimybes, motyvaciją, ir tt Tokie klausimai negali turėti teisingų ar neteisingų atsakyti, bet kurie skirti inicijuoti Domu diskusiją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back