Kaip būti Elektroninė nepriklausomas rangovas

W

Walters

Guest
Kaip būti Elektroninė nepriklausomo rangovo?

Kokius formas turite pildyti?

Kaip tapti elektroninės nepriklausomo rangovo?

Walters,
Be įprastų verslo ir pardavimo mokesčio, licencijos, kurios skiriasi nuo vienos vietovės į kitą, daug narės reikalauja, kad gausite Professional Engineer (PE) Licencija, prieš tai galite padaryti konsultavimas, ypač srityse, susijusiose su visuomenės saugumu.
Linkėjimai,
Kral

No I don't elektroninės darbo i tai, kaip tobulinti SSD lustai, tranzistoriai, varžai, kondensatoriai, daro elektroninės darbo

Noriu daryti elektronines paslaugas, remontas, remontuoti, patobulinimus ir tt, kaip Dirbantis užsakymai, kurie yra judriojo ryšio su savo įrankiu krūtinės savo automobilį ir ruošiasi tautų namai

Tačiau vietoj jų nuoma man $ 10 valandą Norėčiau turėti įrašą valdybos ir sako: aš indepedent rangovas aš pakeisti savo XXX tai yra mano kainų daryti valymo XXX, XXX modernizavimą, remontuoti, XXX, XXX ARENGTI kainos

Kaip aš galiu tai padaryti please?

Bandau pabėgti nuo žmonių samdymo mane pigūs pinigai, kad aš noriu būti labiau kontroliuoti su sutartimi, kuriame mano kainos kaip elektroninių nepriklausomas rangovas nėra

Pavyzdžiui
Jeigu norite, kad jūsų modulis naujo apribota jis jums kainuos $ 200

Valymas savo modulis kainuos $ 100

Vietoj to, kad darbdavys ar kažkas nuoma mane paslauga sako aš jums mokėti $ 10 valandą vėl CAPP Mano modulis ir yra švarus ir padaryti tai per 1 valandą terminas

Noriu būti labiau atsakingas ir pasakykite jiems, aš ne apie terminą arba laikrodis

Kaip aš galiu būti atsakingas už savo kitą naują darbą?

Jums gali derėtis dėl didesnės normos su savo darbdaviu, ar bandyti pradėti savo verslą savarankiškai.

Citata:

Valymas savo modulis kainuos $ 100

Walters rašė:

Kaip būti Elektroninė nepriklausomo rangovo?Kokius formas turite pildyti?Kaip tapti elektroninės nepriklausomo rangovo?

Citata:

Kaip būti Elektroninė nepriklausomo rangovo?Kokius formas turite pildyti?Kaip tapti elektroninės nepriklausomo rangovo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back