KAIP ATVYKTI MĖGINIŲ mikroschemos .....

R

roykyn

Guest
KAIP ATVYKTI MĖGINIŲ mikroschemos IŠ COMPANIES.I Neturite bendrovės ar institucijos, elektroninio pašto ID ...... kitų būdų .... beje gyvenu INDIJA Bengalūras ......

Jie laivui su id's ir kitų domenų vardus, bet reikės daugiau laiko. BTW, kokia SSD ieškote arba? Kaip greitai padaryti jums reikia ..

bet IC, kad atėjo į mano protas .... DABAR Aš ieškau 100MHz ASK .... kiparisas RAM .... FPGA .... ir Analog Devices ade7753 ......... arba sames SA9903B arba plunksninių logika cs5463 galite padėti .....

Pabandykite sentencija, Freescale, katalizatorius, tiesinių lygčių sistemą, ir daug kitų tiems IC they'r gražus natūra ir atsiųsime Jums bet ic jums reikia tol, kol jūsų šalies nėra uždraustos ar yra embargą, mus Gov. Aš abejoju, kad jie bus atiduoti FPGA IC, nes ji yra tokia brangi. Apie įmonės pavadinimas ... sudaro pavadinimą. ar tiesiog suteikti jūsų miestelio pavadinimas vietoj. Jie bus labiau linkę duoti, jei esate studentas.

Aš galiu padėti u dėl mėginio mikroschemos. kokios mikroschemos u reikia šį kartą ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back