Kaip atspausdinti spalvos tekstas MATLAB

V

vanathidevi

Guest
labas,
kaip spausdinti spalvos tekstas MATLAB? ..

su ačiū n atžvilgiu
vanathi

Labas,

Aš tikrai negalima gauti jūsų klausimą.Jeigu tu prašai, kad, kaip taupyti MATLAB skaičiai spalvos tada, kai įrašote failą savo m failą, tarkim po scenarijaus formatu, tada naudokite "-dpsc" čia "C" yra už spalvą.

Antras būdas yra eiti MATLAB greitai ir tiesiog "Pagalba Spausdinti" arba eikite į "Spausdinti doc Reference Manual" MATLAB padėti.

Aš nesu tikras, ar aš jums padėjo ar ne, jei ne prašome nurodyti savo klausimą šiek tiek daugiau.

Linkėjimai

Arif Khan

MATLAB
pavyzdžiui
fprintf ( "Hai");

Noriu 2 Spausdinti kai spalva Hai

ačiū

Labas,

I dont know, net jei yra kokia nors patinka, kad dalykas.Aš tai šią spalvą stuff, aš niekada jo reikia iš tikrųjų, nors jiems dirbti su MATLAB, nes gana seniai.

Jei kažkas tai žino.PLZ dalis bus naudinga.Pasistengsiu rasti atsakymą aš taip pat.

Deja man!Arif Khan

Mačiau panašius klausimus comp.soft-sys.matlab ir atsakymai visi neigiami - jokiu būdu Dažymas savo komandinę eilutę tekstas.Tačiau MathWorks svarsto jį funkciją ateityje.

Galite pakeisti MATLAB bendrą šrifto ir teksto fono spalvas Pasirinkčių meniu, bet tai nėra kažkas, tai galite padaryti eilutė po eilutės į savo programą.

I've done it in MATLAB GUI,
tai gali būti atlikta naudojant statinį tekstą uicontrol
bet vieną komandų eilutę, aš ne matyti, kad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back