Kaip atskirti elgesio ir struktūrinio verilog į

L

Letan

Guest
Labas!

Aš failas verilog į nestlist, ir aš nežinau, kas tai yra?Elgesio arba struktūrines.

Aš tik studijų verilog todėl aš negaliu išskirti.

Kas gali man padėti?

Ačiū

Tai ne tiek daug, kaip kodas, bet daugiau su methodlogy bet closly oberserving kodas veikia jums, kas tai yra idėja.Jei turite "wait" pareiškimus ir tt tai tikrai behaviourly kodą.

IMHO, jei ji apibūdina problemą tada jo elgesio ir, jei jis aprašo struktūrą tada jos struktūra.Tiesiog pabandykite atlikti psichikos vaizdas grandinę, kad DTL yra apibūdinami.Atminkite, kad kai į ją žiūrima kaip juodąją dėžę abu tipai yra funkciškai lygia, jeigu jie yra parašyta, kad taip.

Atvejai bus stuctural.
procedūros / visada elgsenai.
assaign duomenų srauto.

Well I think!po sintezė ir gaus netlist kuris akivaizdžiai struktūrinių aprašymas Loginių jungčių tarp standartinių ląstelių

elgsenos apibūdina tik duomenų srautą, struktūrinių aprašoma duomenų srauto komponentai.

Jei tiesiog netlist byla, manau, kad ji negali būti nustatyta, ar ji yra elgesio arba struktūrines.Priežastis ir atvykimo bei DTL schema įrašas gali generuoti netlist failas.
Jei jis yra schematiškai įrašas, jis bus struktūrinių pokyčių.
Jei tai yra HDL atvykti, ji negali būti nustatyta, ar tai elgesio ar struktūrinę, jei matote, kad netlist failo detales.
Kaip aš žinau, kai netlist failas aprašo struktūra.Tada gal dizainas yra struktūrinis.
Jei aš neteisingai, prašom pataisyti mane.

vienas skirtumas tarp struktūrinio ir elgesio yra tai, kad elgsenos, naudoti priskirti ir Bitinis operatorių bendra kadangi elgesio, santykinė ir priėmė sprendimą padaryti operatorius yra naudojamas (ty jeigu to elsif).Taip pat elgesio yra linkęs sutelkti dėmesį į tai, kaip produkcijos bus gaminama (srautas), o ne, kaip jis yra prijungtas (struktūra / komponentus).Elgsenos suteikia DTL naudojamos lanksčiau maršrutą, braižymo ir kartografavimo į tikslines FPGA prietaisai.Hope this helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back