Kaip atšaukti vidaus pole šioje grandinėje

J

Jenifer_gao

Guest
Hi All:

Aš projektavimas mažos galios OTA, kurioje vietos PFBK technika naudojama siekiant pagerinti VJ ir SR nedidinant energijos per daug.Grandinė yra parodyta areštas.
VJ ir SR buvo patenkintas įvesti du varžai viršuje, tačiau šių dviejų resitors taip pat padidinti antrą pole šios grandinės, todėl palaipsniui skirtumas buvo žymiai sumažėjo.Popierius, "paprastą metodą naudojant vietos PFBK stiprinti nužudė norma ir pralaidumo vieno etapo CMOS op-amperai", siūlo papildyti vienas rezistorius tarp op-amp terminalo ir CL, kaip parodyta mano schema, teikti nulio iki panaikinti šį polių.Aš bandžiau šią sistemą, bet aš nematau jokių pokyčių.Aš labai abejoju, tai rezistorius bus įvesti nulį, nes ji nepadeda kitam signalui kelią.
Jei kas nors gali įsigilinti į šį grandinė ir duoti man pasiūlymus kompensuoti šiuo antruoju pavyzdžiu.Ačiū iš anksto.

J
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Žvelgiant į grandinę, skirtuminių signalų žr. R. varža, tuo tarpu bendras režimu signalų pamatyti M4 varža 1/gm (GM M3 ir).Taigi, tai suteikia labai geras CMRR., Bet jūsų Diferencialinė apkrovos dar R. Taigi, dabar ką yra įtampos signalas R išėjimo vairuotojo bendro kodo stiprintuvas sudaro M6 "kanalo.Žinoma, dabar jums bus atidaryta, savarankiškai upto Miller poveikį, nes normalus simetriškai OTA stiprintuvas, apkrova yra tik 1/gm M3 ir M4 (labai mažos varžos), todėl polius sudaro šie tikrai ne dominuojantis.Dabar te polių susidaro R ir C yra vairuotojo, kuris yra tikrai CD, M6, padauginta iš gm M6 "kanalo.
Taigi, yra tikimybė, jūsų nedominuojančios ašigalis tapo dominuojančia arba labai arti yra dominuojantis!.Yra 3 dalykai, kuriuos galite padaryti., Kurių kiekvienas turi savo šalutinį poveikį::

* Sumažinti R. vertė (Tai taip pat padės sumažinti jūsų skirtumo padidėjimas., Todėl grįžti tuo pačiu įgyti, turite padidinti dabartinę.,)

* Classic Miller kompensaciją.Įdėkite Cc, (1pF) dangtelį.tarp M7/M6 nutekėjimo ir M4 nutekėjimo.Tai nepakeis jūsų DC įgyti, bet jūsų VJ dabar bus Cc funkcija.Jūs taip pat turės padidinti savo dabartinę., Gauti tą pačią nužudė norma.

* Aš nesu įsitikinęs, kaip mažai jums gali padaryti jūsų L., tačiau sumažinti W * L M6 kartu išlaikyti tą patį W / L.Idėjos yra sumažinti CD.

Hope this helps.,,,

Iš kur man atrodo ne, varža mato poros kanalizaciją skirtumo yra R 1/gm.Nemanau, kad ji yra svarbi.

Kitas dalykas, kuris svarbus čia yra, kad per savo apkrovą vartojate BŽŪP produkcijos centrą tarp rezistorius R1 ir.Kad būtų veiksmingai vykdo tik dominuojančią ašigalis.Kodėl dont turite bakstelėti serijos produkcija ir rezistorius su R C.Prašome grįžti rezultatų turite.Aš manau, kad į šią konfigūraciją, ji gamina kai švino kompensacija .......

Tai klasikinis grandinė. Siekiant pagerinti CMRR. Visas bendro režimo signalai pamatyti 1/gm.,
o diferencinių signalų žr. R., niekada R 1 / gm bet konfigūraciją.,
(Pastaba trumpuoju fgates).., Taip diferencijuotai 1/gms niekada šiuo klausimu.

dominuojančia stiebas turėtų būti išėjimo
antra dominuojančią ašigalis vienas paminėjo vieną iš ankstesnių plakatas

gauti nulis, u turėtų išnaudoti rezistorius išvesties kairėje pusėje.UR ryšys yra gerai, bet u išnaudoti ne nuo to mazgo.

EFF suteikia ua būti VVG kompensacijos, dar vienas polius būtų įdiegtas, įsitikinkite, kad tai nėra gauti vistiek šalia UR juostos plotis.Parašytas po 1 minučių:dominuojančia stiebas turėtų būti išėjimo
antra dominuojančią ašigalis vienas paminėjo vieną iš ankstesnių plakatas

gauti nulis, u turėtų išnaudoti rezistorius išvesties kairėje pusėje.UR ryšys yra gerai, bet u išnaudoti ne nuo to mazgo.

EFF suteikia ua būti VVG kompensacijos, dar vienas polius būtų įdiegtas, įsitikinkite, kad tai nėra gauti vistiek šalia UR juostos plotis.

Vamsi Mocherla rašė:

...
Kitas dalykas, kuris svarbus čia yra, kad per savo apkrovą vartojate bent tarp rezistorius R1 ir BŽŪP centrą produkcija.
Kad būtų veiksmingai vykdo tik dominuojančią ašigalis.
Kodėl dont turite bakstelėti ne su R ir C rezistorius nuosekliai produkcija.
Prašome grįžti rezultatų turite.
Aš manau, kad į šią konfigūraciją, ji gamina kai švino kompensacija .......

reikia R, kaip nurodė ankstesnis plakatas.

b punkto / m R virtualus GND.

Jenifer_gao rašė:Kitas dalykas, man įdomu, yra pilnutinė varža matyti skirtumo poras turėtų būti R / / R01 / / R03?J

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back