Kaip apskaičiuoti TL431 atsiliepimus spartos? (Naudojant jį kontroliuoti kilpa SMPS)

W

wei9321

Guest
TL431 dažnai naudojamų kontrolės kilpa SMPS, kaip apskaičiuoti tai atsiliepimus spartos?

Jums reikia patikrinti jei naudojate greitai juostų / lėtai juostų ir tt, bet pritariu, mano draugas, nes tai yra pramoninės paslapties srityje ir visi turi sunkumų išsiaiškinti. Basso knyga perdavimo funkcija vienai konfigūracija su tl431, bet tik viena ...... už flyback išėjimo vieno, kai produkcija yra IEC. jums reikia apskaičiuoti jo polius (optiniu), naudojant bandymo stende yra turbūt knyga kažkur, kurioje išsamiai aprašomi šiame tinkamai ...... bet kaip aš sakiau jums ..... izoliuotas atsiliepimus su tl431 ir opto yra pramoninės paslapties srityje ir turėsite labai didžiausią sunkumų išsiaiškinti ...... kaip jau esu konstatavusi ................. Jūs suprantate, jei jums sužinoti, jūs galbūt ketina pateikti produktus konkuruoti pramonės .... taip niekas nori jums ar man ar kam nors dar norite sužinoti apie jį. taigi bet kokiu atveju, jums reikia paklausti apie optiniu pralaidumo, nes tai yra ribojantis veiksnys ... tl431 yra santykinai didelės spartos. gal naudoti powerintegrations programinę įrangą jie rasti jį automatiškai už jus ............ bet tada jums yra tamsoje .... ir jums reikia gauti pelnas / fazės analizatorius pamatyti, kas yra jūsų duomenų srautą. bet kaip sakiau mano draugas ,...... mes giliai pramoninės paslapties pasaulio čia.

Paprastai jums pažvelgti į TL431 kaip Opamp ir apskaičiuoti ašigalis ir nulio, kad taip. Ar galite rašyti savo schematiškai? Tai lengviau man paaiškinti tada.

mano draugas turite r (viršutinė riba) ir R (LED), į tą patį mazgą ..... I dont think galite padaryti, kad ..... cuzz jūs negaunate jokio pelno iš dabartinės keitimą R (vad. ). Bet aš tewll jūs mano draugas .......... niekas padės jums ......... Aš bandė daug kartų sužinoti tai ...... tai pramonės paslaptis .. jei galite uždaryti kilpa ...... galite konkuruoti pramonės SMPS ...... ir kad nėra norėjo ...... jie nori jus (ir man ir kitiems) iš. Jei galite rasti perdavimo funkcija, kad schematinis .... gerai ..... jūs įpratęs būti suteikta galimybė. Aš jau ytried tiek daug kartų, tiek daug forumų.

I dont think galite padaryti, kad ..... cuzz jūs negaunate jokio pelno iš dabartinės keitimą R (vad.
Sorry, I don't gaunate tašką. Žinoma, jūs galite apskaičiuoti padidėjimas, Vout gali būti laikomi įtampos šaltinio nepriklausoma LED srovė. dILED / dVout yra grandinės pelnas, tai mažo signalo turtą, kuris turi būti apskaičiuotas už nurodyta LED dabartinės, su dažnio charakteristika pati. Aš taip pat nematau bendro pobūdžio sunkumus, siekiant nustatyti bendrą atvirojo kontūro pelnas, kai, kaip foto tranzistorius's Pole parametrai yra galbūt ne tiksliai nurodyta ar rodyti individualių variacijų. Bet apytiksliai apskaičiuoti visada yra įmanoma. Su paprasta grandynai, panašią į dabartinę, daugelio dizainerių praleisti preliminarūs skaičiavimai ir pradėti su empiriniais matmenų prototipo grandinė, manau, naudojant žinomą, nuo darbo grandinė kaip atskaitos tašką.

Tai labai paprasta vieno stiebo klaidos stiprintuvą. Polius yra tiesiog ne 1 / (2Π * Rupper * C). Atkreipkite dėmesį, kad niekas eina į lygtį. Vienintelis dalykas, kad trūksta čia yra optronas antrinė. Jo apkrovos rezistorius yra svarbus caluclating bendras pelnas grandinės.

Aš apprecaite šį VVV, bet tikiu, kad jei mūsų draugas wei9321 bus galima uždaryti savo linijos, į kurią jis vyksta į poreikį perdavimo funkcija už tai mažai aikštelė ..... įskaitant, kaip jūs sakote, kad apkrovos rezistorius įtampos pusėje . ir kad, kaip aš sakau, wei9321, nerasite, nes ji negali būti nustatyta. Net labai tekstą Basso apima tik perdavimo funkcija, kad šios schemos, kuri IEC filtras su L, skiriantis r (viršutinė riba) ir r (vad. išėjimo versija ).......... ir būti teisingi ...... už 2 tipo stiprintuvas yra nerangus didelis didžiulis didelis perdavimo funkcija .......... ir taip pat jis bus gana didelis perdavimo funkcija wei9321 atvejis. Atsiliepimai apie SMPS dalis, kad pramonės nori niekas žinoti ..... išskyrus savo darbuotojus. Ir padėkite jį šiuo būdu, ir inžinierius, kurie gali gauti perdavimo funkcijas moduliatoriai ir klaidos amperų ir tt yra retenybė ..... ir sąžiningą genijus. Dauguma bus dulkes pelnas / fazės analizatorius ir eiti bandymų ir klaidų ...... lituoklio deginimas gerai!

Tai labai paprasta vieno stiebo klaidos stiprintuvą. Polius yra tiesiog ne 1 / (2Π * Rupper * C). Atkreipkite dėmesį, kad niekas eina į lygtį.
Manau, viskas kitaip. Paniekos nekilnojamojo TL431 parametrus, V / I perdavimo charakteristikos yra idealiai integratorius. Limited TL431 įtampos padidėjimas sukelia įgyti lenkimo žemų dažnių, baigtinių išėjimo varža rezultatai feedforward kadencija, nulis, kad atšaukia integratorius elgesys aukšto dažnio r (LED) klausimais čia.

Iš tikrųjų, ką jūs kalbate, yra teisė FVM, yra daug sudėtingumo TL431/OPTO atsiliepimus grandynai ..... yra du atsiliepimus takai wei9321's schematiškai ...... vienas per Rupper ir vienas per Rled. Ir optiniu polius turi būti apskaitomi ir R (pullup) pirminės pusės. Powerintegrations dont žmonių pasitikėjimo, kad būtų galima ją apdoroti ir tiesiog apskaičiuoti mums ..... jie išeina už labai mažą crossover dažnis taip, kad jie gauna pagal optiniu polius be sąskaitos už tai ....... ..

Matau dabar, kad I didn't notice vieną tašką: išėjimo srovė sukuriama iš Vout ir Vk skirtumas. Taigi AC perdavimo funkcija yra PI charakteristika, atitinkamai integratorius ir nulis. Ir kampe dažnumas priklauso nuo Rupper ir tik C (ne svarsto TL431 ribotas volateg pelnas), kaip VVV pasakė. Atsiprašome už tai kelia painiavą.

eem2am, aš buvo suglumęs dėl savo primygtinio reikalavimo šiuo topologijos kaip grįžtamojo ryšio, kai buvo paslaptis. Labai tikėtina, aš būtų visiškai neišmanantis apie tai ir klysti, bet tada mano atsakymas priežasties čia, kad suprastų, ką aš negaliu iki šiol. Daug ankstesnių nei šio pokalbio pradžioje yra šiame straipsnyje www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf Šis straipsnis parodo tiksliai topologijos aptarė čia. Būdamas SMPS taip dažnai ir naudojami beveik visur ir padarė tiek daug įmonių, kodėl tai turėtų būti paslaptis? . Vėlgi mano nežinojimo, bet aš nematau skirtumo su pvz sako, kad tiltas lygintuvas ir filtras yra paslaptis. Be to, kas yra toks ypatingas apie TL431? Bet Opamp gali būti naudojamas vairuoti LED ir galbūt daug paprastesnis būdas (taip, kaip ją analizuoti). Taip, aš žinau, kad tai nereikalauja atskirti elektros energijos, bet vėl mano nežinojimo čia. Galiausiai, jūs visada galite nusipirkti vieną iš šių produktų ir perdaryti tai, kaip ji yra visiškai teisėta. Ačiū krūva bet kokio paaiškinimo, kad galėčiau mokytis. Jose

Aš sutinku su Jūsų nuomone, kad elgesys yra iš esmės paprasta ir gali būti visiškai suprantama. Iš dalies nelegalias taškas yra tiksliai dažnio charakteristika optronas. Kai kurie dizaino vieta dominuojančią ašigalis prie kolektoriaus mazgas foto tranzistorius dėl šios priežasties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back