Kaip apskaičiuoti impedancja įvesties iš FDTD modeliavimas?

R

Riyad

Guest
Labas,

Mačiau, kad impedancja įvesties gali būti apskaičiuojamas pagal Furjė transformacija linijos įtampos ir linijos dabartinės ir tada padalinant tiek sąnaudų.Bet kaip galima tai padaryti?Kuriuo momentu žingsnis shoud man modeliavimo apskaičiuoti įtampos ir dabartinės?

Aš šiek tiek exp su modeliavimas MicroStrip pateikė fdtd.Įtampa yra neatskiriama E išilgai nurodytas maršrutas nuo pėdsakų iki žemės.Dabartinė yra neatskiriama H aplink pėdsakų.Laikas nustoti imituoti yra E ir H savo susirūpinimą punktas konvergencinėje nuliui.

Thanx už patarimus ...

Dėl E, ir tik jis apskaičiuojamas atsižvelgiant vertes nuo žemės iki juostelės ant vienos linijos.
Tačiau dėl O, man reikia jį apskaičiuoti atsižvelgiant vertės aplinkinių tos linijos kiekvieno aukštis, tai yra nuo žemės iki juostelės?Arba aš skaičiuoti nuo vertės aplinkinių liniją ypač aukštis tarp žemės ir juostos?
Tada,
norėdami rasti impedancja įvesties, aš tik padalinti įtampa pagal esamą?Ar man reikia fourrier paversti anksčiau?

Žinoma, Furjė transformacija, turėtų būti padaryta, įtampa ir srovė, nes varža yra dažnių domeno parametras.
Norint apskaičiuoti dabartinės, naudokite lygtis
I = integralas palei arti kelio (DTL)
nustatyti uždaryti kelią, kad įtraukti mikroelementų (po kryžiaus secton vaizdas).taikyti pirmiau lygtis gauti srovės pėdsakas.

Gerai ...o integracija gali būti aproximated prie sumos srityse,
ir tt Tada aš gauti vertę įtampa ir vertė už einamąjį!
Taigi, kai aš naudoju Furjė transformacija?ir kaip?

Padėkos you in advance!

Dėl įtampa ir srovė jums minėta yra vertes vienu metu vietoje.Apskaičiuokite V ir aš kiekvieną kartą savo susirūpinimą vieta.
Now you've got įtampos ir srovių ne kiekvieną kartą veiksmus.ty Jums v (t) ir i (t), kai t = n * deltaT.deltaT laiko žingsnis.n = 0,1,2, ...
Tada V (f) = FFT (v (t)) ir I (f) = FFT (i (t)).Galite pridėti nulinis duomenų po v (t) konvergencinėje nuliui, siekiant pagerinti rezoliucijos dažnių srityje.
Pagaliau Z (f) = V (F) / I (F)

Hi ...
I've tried it ...o vertę, yra ne taip, kaip tikėtasi!
Manau, kad problema yra su mano Gaussian šaltinį, kuris yra:

Ey (i, j, k) = (cos (2 * pi * f * (N * dT - t))) * exp (- ((N * dT - t) ^ 2) / 2 * T ^ 2)

kur f yra dažnis
N yra skaičius laiko žingsnis
dT yra laiko žingsnis
T kontroliuoja impulsų plotis
t (I
don't tiksliai žinoti, kas t, bet aš usd kaip 100 * dT)

Mano vertybių
f = 2.0e
9N = 50
dT = 3.85e-12
T = 0,001
t = 100 * dT

Ar šių vertybių Gerai Emocjonować mano antenos, kuri matmenys 22x14x8mm (ilgis x plotis x aukštis)?

Ačiū!

dt yra suvaržyti, Erdvės grotelės ir patenkinti stabilios būklės.
t yra laikas, kai Gauss pulsas pasiekia iki didžiausios vertės.Kuo daugiau t,
tuo labiau vienodas ekscytująca srityse nuo pradžios laiką.I mean, E (Y) yra pradėti nuo nulio,
o ne staiga pasiekti aukštą vertę.
Galite pabandyti imituoti struktūrą siekiant nustatyti, N. Laikyti modeliuojanti iki srityse jums susirūpinimą artėja prie nulio.

Ačiū ...

Bet ką galima pasakyti apie "T"?Kaip tai kontroliuoti impulsų plotis?
Dėl lygtis

Ey (i, j, k) = (cos (2 * pi * f * (N * dT - t))) * exp (- ((N * dT - t) ^ 2) / 2 * T ^ 2)

kas vertes ij ir k imtis?

mažosioms T, siauresnės impulso pločio.
Jūs galite sklypas keletas kreivė su skirtingų T.

nes mažesnio T, impulso kilimo trukmę tapti short.so kai paversti Spektrinis domeno, jos 3dB pralaidumo tapti wide.you galėtų perskaityti dokumentą perduoti FDTD rasti ryšį tarp T ir BW.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back