Kaip apskaičiuoti išdėstymo plotas galios tranzistorius?

S

Shaq

Guest
Dear all,

Tarkime, mano dydis galios tranzistorius yra W = 900um L = 0.7um
Jei aš naudoju "tauzyti" stiliaus išdėstymo metodo, kaip man apskaičiuoti išdėstymo plotas galios tranzistorius?

(ir susisiekite su tarpais poli vartai 0.4um, min. vartai poli yra 0.5um)

Toshiba zaprezentowała nową kartę pamięci SD o pojemności 1 GB, która pozwala na jednokrotny zapis. Dzięki niej możesz poczuć dreszczyk emocji towarzyszący rejestrowaniu zdjęć starym, poczciwym analogiem, takim jak np. Smiena, czy znana z filmu "Rejs" Zorka 5.

Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/369675/Karta.SD.Write.Once.Czy.odwa.ysz.si.z.niej.skorzysta.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Ar ketinate pasinaudoti galia Mėn su kiek pirštai (m =?)

jttzeng rašė:

Ar ketinate pasinaudoti galia Mėn su kiek pirštai (m =?)

Just do some Math.I don't know how big jūsų kontaktų, bet tarkime, jie ,4 x.4.Jei padarote maketo 10 įrašų po 10 kiekvieno pirštai, taip pat galbūt dėl abiejų manekenas tada jūs turėsite 12 * .7 = 8,4 um viso vartų ilgį.Dėl tarp vartų plotą, turėsite ,4 dėl kiekvieno susisiekti plius ,4 už Kontaktai = 1,2 um pusėje.Turėsite šių 1 12, 13 * 1,2 = 15,6 um.Bendras plotis bus 15,6 8,4 um = 24 um pločio.Ūgis bus 9 UX 10 eilučių = 90 um.Galbūt norite pridėti apie 10-20% į šį tarpai tarp eilučių skaičių, taip kad jis 105 um.Bendras plotas tada bus 105 x 24.Štai kaip jūs galite apskaičiuoti .... optimizuoti jį vis dėlto norite jį reikia, naudojant teisinga vertė vartai susisiekti atstumo plius Kontaktai plotis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back