Kaip apsaugoti ADM485 lustas, naudojamas lauko?

L

Lak

Guest
Ar kas nors pasakykite man, kaip apsaugoti ADM485 lustas, kai naudojamas lauko. Kokios ką pakabinti ant duomenų perdavimo linijų? Jokių praktinių BMT, kad jūs ir gana solidi ir naudoti lauke, kad galite pasidalinti dėkingi. Pls rašyti BMT jei įmanoma. Ačiū. .. Lak

Sveiki, Tai ką aš naudoju savo 485 Apps. Jos izoliuotas RS485 nuorodą Deja, spėju, Bmp nėjo.

patikrinti šį: h ** p: / / chaokhun.kmitl.ac.th / ~ kswichit/PC485/PC_Rs485.html mėlyna gyvatė

paprastai apsaugoti dviejų wries differentail lygiai su dvikrypčiu surppressor prie GND kiekvienoje eilutėje. ir galite imtis kompensation inductur.

Aš naudojami izoliuoti DC-DC konverteriu nuorodą apie +5 v. Aš taip pat naudojamas optiniu 6n137. apsaugos naudojant P6KE6.8 TVS diodai. Taigi klausimas yra ... šios izoliuotos nuorodą, turėčiau žemėje visi terminalai su 3 laidais, ar žemėje kiekvieną 100R rezistorius su 3 laidais ar turėčiau dalyvauti visuose terminaluose žemės kartu su 3 laidais (jokio ryšio su žeme)? Jo pilna burna ... Žinau. Naudojant tik 2 laidai, mano 485 yra sugadinta gana dažnai ESP. lauko vietose, nors jokio žaibo žalos požymis ... neprisijungęs sistema ... nuolatinių klientų piktnaudžiavimo ... padėti .. Ačiū.

manau, kad jūs naudojate žingsnis žemyn transformatorius + linijinis reguliavimo gauti 5 įtampa atlikite nurodytus veiksmus 1 - bipolinis supressior tarp differintial terminalo 2 - naudoti 3 viela (žemės) ir prijungti 2,2 nf/250 V tarp kiekvieno transformatoriaus erminal vidurinio ir žemėje. 3 - sujungti 100 omų tarp jūsų grandinės žemės ir 3 vielos PLZ rašykite man, jei tai suteikia gerų rezultatų

Galite naudoti duomenų lapo RS485 izoliuotų lustai kaip ISO485 ir patikrinkite jos schema apsaugos, ISO485 iš BURRBROWN (bent dabar TI), bet ne naudoti ISO485 ne visi, nes ji buvo klaida gavusi režimu. galite patikrinti izoliuoti RS485 lustų iš maksimos ir kt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back