kaip apibrėžti idealus jungiklis Hspice

W

winsonpku

Guest
Aš esu projektavimas įjungtas kondensatorius grandinės, kad būtų lengviau dizainas, aš noriu naudoti idealus jungiklis, kuris gali pasakyti, kaip tai padaryti?! ačiū pirmas!

galite naudoti G elementas. kaip antai: Gnmos DS VCR NPWL (1) gs LYGIO = 1 0.4v, 150g 1v, 10meg 2v, 50k 3v, 4k 5V, 2k prasme yra nuoroda iš Hspice vadovas.

Sveiki. kaip jiangwp sakė, idealiai jungiklis yra apibrėžiamas taip: GSW nuodėmė Pie VCR PWL (1) CLK 0 0,1 E7 VDD, 1m kai "SW" yra savavališka pavadinimas mūsų jungiklį. "Nuodėmė" ir "Pie" yra įėjimo ir išėjimo mazgų jungiklis (tačiau nėra jokio skirtumo tarp įėjimo ir išėjimo mazgų skirtumas, todėl jūs galite pakeisti savo difinition seką.) "VCR" yra raktinis žodis, kurį turite parašyti pereiti sintaksė. "PWL" difines variacijos tarp Rono ir Roff iš jungiklis formos. "CLK" yra laikrodis idealiai jungiklį ir šie "0" yra "CLK" nuoroda. "0,1 E7" reiškia, kai signalas yra didesnis nei (arba lygi) 0 V ir pereiti varža lygi 1e7 omais ir "VDD, 1m" reiškia, kai signalas eina į VDD (arba tampa didesnis, nei) atsparumo jungiklis yra lygus 1m omų. Pagarbiai, EZT

Taip pat galite naudoti SWITCAP projektavimo AB grandinė. Ši programa naudoja visi idealus elementai ir yra geras pjūties dizainas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back