Kaip apibrėžti bandwidth?

N

nwittema

Guest
Hi All,

Labai kvailas klausimas, bet paprastai aš vadinu juostos plotis (mokykloje) kaip pasakyti 25MHz-100MHz.Kai darbe, tai visada 6:1 arba 9:1 arba 2.8:1 ir tt Kaip tai apibrėžti?Kaip jūs galite pažvelgti į grafiką tiesiog pamatyti?Aš pridedamas vaizdas gali jums paaiškinti BW?

~ Nikas

Labas Nikas,

Būtina apibrėžti criterium, ir ji yra priklausoma nuo paraiškos.
Pavyzdžiui, nuo filtro pralaidumo arba spektro paprastai apibrėžti -3 dB taškų, tačiau kiti lygiai yra įmanoma.
Jūsų atveju, tai būtų galima nustatyti Juostos -10 dB grįžti nuostolis (tai atitinka VSWR <1.92:1), arba VSWR <2:1 (atitinkantis -9,6 dB grįžti nuostolis).Tai suteiktų pralaidumo 5-6,5 GHz apytiksl.
Jei norite patvirtinti, o ne iš WSWR criterium <1.5:1 (kita labai įprasta, atitinkantis grąžinti prarastas -14 dB) dažnių juostos plotis turėtų būti siauros ir šiuo atveju.Vis dėlto, dizainas gali būti pritaikomas (artėja dvi rezonuoja kad te piko metu 5,85 GHz, sumažėjimai), siekiant visoje ji.
Linkėjimai

Z

Labas,

Ačiū už atsakymą, aš esu labiau susirūpinęs dėl pralaidumo, kaip tam tikra skaičių: tam tikra skaičių.Kur tie skaičiai atsirado?

Nikas

Tai matyti iš grafiko, pavyzdžiui, esant koordinuoja -10 dB, atitinkantis abscissas yra apytiksl.5,0 ir 6,5 GHz.
Linkėjimai

Z

Hii

3:1 arba 6:1 tai kita charactersing plačiajuosčio antenos pralaidumo būdu.paprastai apskaičiuojamas pagal formulę:

Didžiausias dažnis / mažiausias freqeuncykur didžiausias ir mažiausias dažniai, kurių buvo imtasi ne-10dB grįžti nuostolių.

todėl jos 1.3:1 už graph Posted by jums

I hope this helps

linkėjimai

Labas
Juostos plotis, kaip sako 25MHz-100MHz yra apibrėžiamas kaip mažiausias dažnis aukščiausią dažnį, ir juostos plotį 3:1 ar 6:1 yra apibrėžiamas kaip didžiausias dažnis / žemiausio dažnio.
kur žemiausio dažnio ir didžiausios dažnis juostos ribų, už kurią atsako tik atitinka savo specifikaciją.
Kaip pridėti savo įvaizdį, jeigu jūsų specifikacija grįžti praradimas mažiau negu-10dB, mažiausias dažnis 5GHz ir didžiausias dažnis 6.5GHz.
Taigi, dažnių juostos plotis yra 5GHz-6.5GHz arba 6.5:5 = 1.3:1
linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back