Kaip aš galiu sukurti išvaizdą-up lentelė PWM arba SVM?

L

ltg

Guest
Labas, aš gaunu naują užduotį atlikti judesio kontrolės induktoriaus variklis, vienfazis 3 etapais atlikti. Nežinau, kaip apskaičiuoti ir kurti peržvalgos lentelės dėl sinuso reikšmes. Ir aš nežinau, ką rinktis: Sinusinės PWM arba SVPWM. Gal kai ekspertas turėtų duoti keletą patarimų? Ačiū iš anksto! Nuoširdžiausi linkėjimai, LTG

Yra keletas variklių paraiškas iš Microchip su pic18 serija, arba galite naudoti "Motorola" Appl. pažymi.

Sveiki vyrai: Kas UC jūs naudojate savo prašymą? Aš naudoju daugiausia AVR kuri turi daug PWM funkcijos. Be to, aš naudoju rašyti sine lenteles naudojant MATLAB, tai gana lengva rašyti failo sugeneruoti lenteles, tada nukopijuokite ir įklijuokite. Svarbu žinoti, kas UC jūs naudojate. Cheers Nachus

Tiesą sakant, aš ne spręsti, o su varikliu nuodėmė karta, bet nuo programavimo požiūriu jūs galite: a. Apskaičiuokite nuodėmė produkcija visą laikotarpį (iš tikrųjų tik ketvirtadalis yra pakankamai) forma sveikieji skaičiai. Įrašų skaičius dydis priklausys nuo rezoliucijos pasirinkti. Įrašų skaičius yra taip pat apibrėžia PWM uosto atnaujinti freq, kuris yra lygus WorkingFreq * NoOfEntries g. Tada padalinti įrašų skaičius šioje lentelėje iš 3. Tarkime, savo pavadinimą - ofsetas. c. Naudoti tokias reikšmes kaip pirminės kompensuoti šią lentelę: 0, ofsetinė, 2 * kompensuoti. D. Naudokite šiuos kaip indeksas nuodėmė lentelėje nurodytas vertes, kad išėjimo į PWM uosto D. Kiekvieną kartą, jums reikia išėjimo naujų vertės prieaugio pradinio kompensuoja viena, E. Nepamirškite apgaubiamojo kai pasakos pabaiga yra pasiektas. Taip pat galite naudoti logika daliklis su lygiagrečiai pakrovimo pakeisti PWM uosto dalį, jei jis nėra nustatytas, arba galite naudoti PPK ar paprastas koeficientas rezistorius R-2R matrica be logikos dalikliu generuoti analogas nuodėmė signalo, bet lygiagrečiai uostų bus neded.

Labas, Ačiū už patarimus ir informaciją. Aš naudoju "Fujitsu MB90F598 UC. Kiek vertės turėtų turiu? Nuoširdžiausi linkėjimai, LTG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back