Kaip aš galiu siųsti vaizdo ar teksto failą FPGA??????

J

jayadofe

Guest
Kaip aš galiu siųsti vaizdo ar teksto failą FPGA??????

Daugiau informacijos prašome .. kas tekstiniame faile šaltinis? PC? Atmintis? Kas yra Sistemos konfigūracija? ryšys .. atmintis .. periferinės ir tt, kas yra sistemos galutinis tikslas? kas yra sistema reiškia, kad pasiekti arba pasiekti

Ačiū už trumpąją atsakymo. Šaltinis tekstiniame faile gali būti bet kokio kompiuterio diską. Sistemos jungtis?? Aš negavau. Bandau pakeisti esamą RC4 šifravimo algoritmą. Ir aš noriu šio algoritmo įvesties failas yra tekstinis failas, arba pasaulis failą. Aš naudoti Spartan 2 galutinės sistemos išėjimo lenta.
Daugiau informacijos prašome .. kas tekstiniame faile šaltinis? PC? Atmintis? Kas yra Sistemos konfigūracija? ryšys .. atmintis .. periferinės ir tt, kas yra sistemos galutinis tikslas? kas yra sistema, skirta pasiekti ar įgyvendinti

ryšium i reiškė sąsają .. galėtų būti sąsaja į kompiuterį .. arba atminties .. arba periferiniai įrenginiai, kuriuose Spartan II lenta, tampa aišku, tam tikru mastu, jei jūsų tekstinis failas yra nustatytas .. ir gali koduoti jį į savo programą .. jei tekstinis failas turi būti keičiasi .. galite naudoti nuoseklųjį prievadą sąsaja siųsti duomenis į FPGA

Labai ačiū brangusis amv ........ Bet dalykas yra, kad kaip aš galiu sinchronizuoti su duomenų magistralės šifravimo algoritmą. Ar man reikia laikyti jį RAM FPGA laive? Ir kaip aš galiu konvertuoti tekstinį failą į dvejetainę nuosekliojo perdavimo? Ar man reikia naudoti šiek tiek C kodavimo tą patį.

jei jūs planuojate gauti duomenis per nuoseklųjį prievadą .. jums reikia ją konvertuoti į dvejetainį .. ir išsaugokite jį RAM perduoti failą galite naudoti tam tikras serijos komunikacijos programą kaip TeraTerm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back