Kaip aš galiu prijungti 4 pin mygtukinis jungiklis su grandine

A

angelita

Guest
Sveiki, man reikia žinoti, kaip aš galiu prijungti 4 pin mygtukinis jungiklis su grandine i dont know, kuri kaištis turi būti prijungtas, kaip aš žinau, orientaciją ir kaip testr DMM i dont know, gamybą, bet aš turiu keisti kaip šioje nuotraukoje [ IMG] http://www.mcmelectronics.com/content/productimages/s4/28-10735.jpg [/img] jungiklio apačioje parašyta 3H .. 4B, kitu į vieną pereiti pusių yra maža ženklu, kaip trumpą liniją

Šie jungikliai paprastai priimti standartinį pinout, todėl, kad galite įsigyti jungiklius iš įvairių gamintojų ir būti tikri, jie yra suderinami. Bet kokiu atveju, atsakymas į jūsų klausimą priklauso nuo jungimo tipo. Jei tai yra SPST (paprasčiausias), kaiščius ant tos pačios pusės, paprastai yra trumpasis jungimas. Nuoroda į jūsų nuotraukas (viršaus, kairės, ir priekyje veidus jungiklio), kairėje pusėje kaiščiai yra viduje trumpuoju ir tas pats galioja ir tiems, kurie dešinėje pusėje. Jei tai DPST, priekyje kaiščiai yra prijungtas prie vieno komutatoriaus ir galinės veidą į kitą. Kai jūs tai žinote, jūs vis dar reikia patikrinti, ar tai yra normaliai atidarytas arba paprastai uždarytas jungiklis. Galite padaryti visus šiuos patikrinimus su multimetru

patikrinti ryšį tarp kelių metrų ... bye prssing jungiklis galite naudoti bet kurių dviejų kaištį, kad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back