Kaip aš galiu paleisti PSPICE iš komandinės eilutės.

E

ercanhamdi

Guest
Ar kas nors ką nors pasakyti apie šią temą. Po to aš Wana skaičiuoti nuo MATLAB. Ačiū

Unix ar Linux ji yra paprasta, jei turite, pavyzdžiui, Berkeley Spice. Beveik kiekviena programa gali dirbti iš komandinės eilutės. PSPICE yra gana langai programos ... gal ji parametras arba jungiklis, skirtas teksto režimu, bet aš taip nemanau. Skambinti Spice Matlab yra mano svajonė :) Arba mano svajonė yra su tiesa programavimo kalba ar scenarijus "Spice ...

Kokią versiją PSPICE Jūs naudojate? Senesnės versijos, pavyzdžiui, 8 versija, galima paleisti iš komandų eilutės su įvesties failo vardą kaip argumentą, po-wONLY-wNO_NOTIFY Iš naujesnių versijų, atrodo, kad jums reikia įtraukti-r iki failo pavadinimas, ir naudoti-wONLY Tai turėtų paleisti modeliavimas, uždarykite langą ir grįžti kontrolės komandų bylos.

Aš taip pat bando paleisti PSPICE iš komandinės eilutės. Tačiau ji teigia, kad nepripažins PSPICE kaip vidaus komandą. Aš taip pat įdiegta LTspice ir Winspice, bet nieko ... Ar galite man duoti pavyzdį?

joje taip pat nėra pripažinti prieskonių ... Beje, man kyla OrCAD 9.2. Ar tada galima paleisti Spice iš komandinės eilutės?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back