kaip aš galiu padaryti po DC po išdėstymo reoptimize?

H

heligb

Guest
Aš baigiau sintezę naudojant DC Ir aš baigiau R & R (0.18um) su CTS. Bet kai aš STA po "set_load, read_sdf, read_paractics", radau šiek tiek max_transation & setuptime pažeidimą. Taigi, aš reoptimized projektavimo, STA praeiti. Kaip aš galiu maitinti šį pakeitimą P & R įrankis? Dėl CTS yra kitokia, nauja optimizuotą verilog Netlist į verilog Netlist RTL stnthesis. Verilog Netlist Laikrodis medis, kaip elgtis su juo? Arba mano dizainas srautas yra ne tiesa?

Po u padarė ct jums reikia eiti optimizavimo būti įrankiai pati. Kur po CTS optimizuotas Netlist. atrodo DC ..... Galite skaityti, viduje ASTRO arba magma DSPF kurti naujas parazitinių modeliai [žinomas kaip. PARA į Astro] turėti tinkamą dangtelį matyti mazgų ir henc e įrankis gali optimizuoti jį pakeisti. Be to, pirmiausia turėtumėte patikrinti rezultatų b / w STA ir postCTS rezultatai nenuoseklumo priežastis. Ar constrainsts yra teisingi tiek Įrankiai ir kažkas panašaus.

Ačiū! Iš parduotų "reoptimize_design" komandą dažnai gali būti naudojamas postlayout Netlist reoptimize. Kaip jūs parašė, DC komanda reoptimize_design gali būti naudojamas postlayout Netlist po CTS? Jis būti naudojamas tik Netlist postlayout prieš CTS? Ar tai tiesa?

galite ją išspręsti išdėstymo įrankius, pavyzdžiui, Astro su ignoruojant tas klaidas per šimtą ir DC.

Radau turėti laiko pažeidimas kai daro PrimeTime STA, bet ne saugojimo laikas pažeidimas rasti Astro. Taigi, aš turiu padaryti DC reoptimize_design. Ir kai pažeidimas max_transition rasti Astro, bet joks max_transition pažeistas PrimeTime STA. Kodėl laiko patikrinimas nesutampa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back