Kaip aš galiu nurodyti microVia kai FanOut BGA Allegro?

E

Eric.Lee

Guest
Aš setup galimomis Vias įskaitant microvia (via7t8) ir throughvia tt, BGA buvo priskirta 8, apatinio sluoksnio Kai FanOut pasiimti BGA, tačiau jis visada naudokite throughvia, niekada microvia via7t8. kaip išspręsti šią problemą? Ačiū.

Panašus klausimas buvo užduotas ir atsakytas prieš šiame forume. Kai jūs darote "Fan Pick" naudoti pop-up meniu eiti setup, čia jūs galite nurodyti naudodami "tipas turi būti naudojamas ventiliatorius. M

Turite galvoje "Testpoint" žymę kontekstinio meniu? kitas klausimas? kodėl jis buvo vadinamas "Testpoints VIaS"?

Nori pasakyti žymą "Testpoint" kontekstinio meniu?
??! Aš turiu galvoje, po to, kai remtis FanOut pasiimti, RMB, tada sukurti. M

Taip, aš manau, daryti teisingus dalykus, kaip jūs sakėte. kontekstinio meniu "Setup", yra keletas žymės: "FanOut, autobusų maršruto sėklų VIaS, Testpoints ir tt" tai tiesa? Ar per buvo setup pagal "testpoint" žyma? Ačiū. : |

jums reikia sukonfigūruoti uVia kaip pagrindinė arba default via. Kitaip ji nenaudos uVia ventiliatorius arba net per interaktyvų maršrutą. Galite priskirti pirminis per sąrankos. M

Test Point VIaS naudojamos IKT ir kitų bandymų tikslais, jie skiriasi nuo kitų ta prasme, kad jie jų maskavimo atidaryti arba iš viršaus arba apačios, kaip už paskirtas VIaS. jie vaidina panašius vaidmenis, kaip bandymo taškų. Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back