Kaip aš galiu imituoti etapas skirtumas šio Pločio tarpas?

N

newbie_1

Guest
Kaip aš galiu įdiegti ir padaryti AC modeliavimas? ačiū

pridėti didelio idėja induktoriaus į kilpą (pavyzdžiui, A ir B), ir įtraukti mažas signalas, tada imituoti PM

kodėl mažo signalo yra įtraukta į Opamp produkcija? ne jo pirkimo?

pirma, sukurti atvirojo kontūro. antra, modeliavimo etapas marža

Sveiki, į kilpą, nesvarbu, kurioje taško u pertrauka rasti atvirojo kontūro įgyti, jums bus gauti tą patį pelną ir PM. Metodas parodė, kad priemonė PM yra vadinamas "Middlrbrook". AC yra faktiškai duotas vartai (didelis įėjimo varža) įvesties o produkcija apskaičiuojama produkcijos Opamp (mažas produkcijos varžos) Suria3.

Aš bandė už Induktyvumo stabilumo analizė Pločio tarpas, tačiau ji neveikia man. Mums reikia pasiimti labai dideliu vertės rodiklis kiek (100 kilogramą henery) ar taip .. Aš pridedant kitų testbench ir tikiuosi, ji turėtų dirbti. Dėl fazės skirtumas PM skirtumas taško A į tašką B yra MM ir Pločio tarpas. AC šaltiniai yra iš etapo iki kito. Bet pagrindai komentarai yra labai vertinami. ačiū

Hi bsrivastava, savo nustatymus atrodo teisinga, beje, kaip galite sukonfigūruoti daryti triukšmo modeliavimas Pločio tarpas? pvz, aš noriu, kad būtų imituotos lygiavertis išėjimo triukšmo, thx

Hi arsenalą, jei aš gaunu savo klausimą teisingai, tai PSRR? Jei taip ir aš prisijungti AC triukšmo šaltinio Vcc, Vss atskirai ir tada 0,5 V kintamosios srovės į Vcc ir Vss bet iš etapo, kad Vcc-Vss turėtų būti 1.0V AC. Leiskite man žinoti, jei aš atsakyti į jūsų klausimą. Thanx

Hi bsrivastava, i just wanna imituoti lygiavertės produkcijos šilumos ir mirgėjimas triukšmo, thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back