Kaip 750 MHz / V VCO įgyti žiedo osciliatorius su 1V maitinimo

C

chacha

Guest
Hi yra tai, tai tikrai įmanoma gauti VCO pelnas 750MHz / V 90 nm technologija žiedo osciliatorius su maitinimo 1V?? 400m 800m VCO dažnis svyruoja. Ačiū.

UR produkcija yra nuo 400 iki 800 MHz, ir UR kalbame apie beveik 8ooMHZ / v, tai reiškia, kad valdymo įtampa svyruoja apie 0,5 voltų nušluoti nuo 400 iki 800 MHz, aš nesu susipažinęs su 90 nm procesą, bet manau, kad girdimas gauti šią tiuningo įgyti Khouly

do u turėti modelius 90 nm procesą ir, do u wanna dizainas skirtumas žiedo osciliatorius ar vienas baigėsi khouly

Aš manau, kad sunku gauti, tai padaryti visuose kampuose, kaip tipiškas žiedas VCO skiriasi beveik 100%, iš skirtingų kampų.

[Quote = Čača] Sveiki, Ar tai tikrai įmanoma gauti VCO pelnas 750MHz / V žiedo osciliatorius 90 nm technologija, maitinimo 1V?? 400m 800m VCO dažnis svyruoja. Ačiū [/quote] Manau, kad gana sunku pasiekti, kad .. VCO fazinį triukšmą ir drebėjimas bus daug. Jūs geriau derinti keletą VCO pasiekti diapazoną.

yra labai sunku gauti, aš žinau, kad žiedo osciliatorius turi daug tiuningo diapazoną, bet šio plataus ir reikia dviejų ar trijų generatoriai pasiekti šių jeigu ir turi 90 nm proceso modeliai, įkelti juos, mes galime pabandyti viena su kita khouly

aš taip pat šiek tiek skeptiškai apie šiam tikslui pasiekti. šiuo metu i dont turėti jokių modelių. jei kas nors yra dokumentai dėl kelių juostos žiedo osciliatorius, pls pasidalinti su manimi. Ačiū.

Ar ir kada tai bet PLL arba VCO prieš? Jei ne, tai būtų pernelyg pavojinga bandyti 90 nm pirmą kartą. 9 mirusiųjų 1 išgyventi

turiu šiek tiek exp VCO dizainas 180nm procesas juostos paraiškas. Tai buvo LC osciliatorių. Aš iki šiol nepadarė jokio žiedo osciliatorius. Koks bus didelių sunkumų 90 nm osciliatorius dizainas?? Ačiū.

Kokie yra pagrindiniai iššūkiai projektuojant, 90 nm pločio juosta žiedo osciliatorius?? Jei kas nors yra dokumentai pls pasidalinti su manimi .. Ačiū.

grandinės modeliavimo galite naudoti nuspėjamasis technologijų modelis (PTM) modeliavimas. galima rasti http://www.eas.asu.edu/ ~ PTM / , kad geriausia, ką galite gauti už 90 nm procesą. actuall Fab procesas gali būti prieinama nemokamai.

[Quote = Čača] Sveiki, Ar tai tikrai įmanoma gauti VCO pelnas 750MHz / V žiedo osciliatorius 90 nm technologija, maitinimo 1V?? 400m 800m VCO dažnis svyruoja. Ačiū. [/Quote] tu gali gauti ką nors darbo, tačiau su bloga rezultatus ir išeigą.

[Quote = Čača] Sveiki, Ar tai tikrai įmanoma gauti VCO pelnas 750MHz / V žiedo osciliatorius 90 nm technologija, maitinimo 1V?? 400m 800m VCO dažnis svyruoja. Ačiū. [/Quote] Žinoma. Žiedas OSC turėtų būti naudojami.

ir gali pasiekti šį VCO tiuningo diapazonas naudojant diffential Charge Pump struktūra. Su vienu pabaigoje Charge Pump, tai yra labai sunku pasiekti šį Rikiuoti UR tiekimo 1volt. Vijay

Sveiki, aš dirbu 0,13 um procesą. Aš sukūrė single ended žiedo osciliatorius. Man reikia žinoti, kaip į Calc. pelnas, ty Kvco?? Maitinimo įtampa 1.2V VCO eina 1GHz 2V tai eina iki 2GHz. Dabar kaip man Calc Kvco. Bet kokią pagalbą bus didelis. Jei esu taikymo 1GHZ/1V kas tada aš esu turėtų daryti? Tai yra pirmas kartas, aš dirbu su PLL. Kas yra tai, kad man reikia padaryti diffferntial žiedas OSC. topologijos. Bet kuri pagalba bus vertinama. Ačiū iš anksto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back